Prolili su more suza, a nisu bili krivi! Ovim znacima sledi magicna buducnost!

Prolili su more suza, a nisu bili krivi! Ovim znacima sledi magicna buducnost!

2022-06-06 0 By Admin

 SKORPIJA

Drage skorpije, ako je iko plakao, vi ste. More suza  ste napravili od svoje tuge, a znate da to niste zasluzili. Deluje vam kao da ste oduvek svoju ljubav i poverenje davali onima koji ne znaju da cene to sto sa vama imaju.. I jeste  tako,ali ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani kada ce sve konacno proci.  Jer, vas ce tokom ovog leta sudbina i karma nagraditi na najlepsi moguci nacin. To je ono sto moramo da kazemo!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dakle, doci ce do toga da u vas zivot useta osoba koja vam je sudjena. I moguce je da ce to biti ljubav na prvi pogled, sto je vrlo vazno da kazemo…  Dalje, moramo reci da ce ovo leto biti jako povoljno  i za posao i za karijeru. Samo pratite svoje snove i idite ka svom cilju i necete pogresiti.

Moramo da kazemo da ce skorpije koje su vec pronasle svoju srodnu dusu tokom ovog leta biti zaprosene.  Toliko vam je proslost bila teska, ali istina je da ce sve to zauvek ostati na vasoj dusi kao trag, ali i da ce doci dani kada cete shvatiti da je sve vredelo. Pa cak i suze.

Stranice: 1 2