Vasu osobu ponos sprecava da se javi? Ako je ona rodjena u ovom znaku, ocekujte poruku ili poziv!

Vasu osobu ponos sprecava da se javi? Ako je ona rodjena u ovom znaku, ocekujte poruku ili poziv!

2023-06-16 0 By Admin

 Svako od nas je bar jednom u zivotu bio  sprecen da se bori za emocije. Sve zbog ponosa. Nekada je on naglasen, nekada nas on spreci da nadjemo srecu!

 

   OVAN

Ako je vasa voljena osoba rodjena u ovom znaku, nije ni cudno sto je ponos medju vama. Sto je upravo on prepreka za vasu srecu, jer su ovnovi inace osobe koje su navikle da nekako sve lagano dobiju. Kako i ne bi kada su tako sarmantne, tako neodoljive, kada su ovnovi svesni toga koliko vrede i koliko su posebni… No, istina je da vasa voljena osoba ne uspeva da vas zaboravi. Cini sve da bude tako. Bori se na svaki nacin,ali ono sto moramo da kazemo jeste da je ovog puta  ljubav  jaca  i da je samo pitanje dana kada ce i vasa voljena osoba da promeni plan… 

Znate li kako? Tako sto ce da shvati da nema svrhe od toga da glumi hladnocu. Da je ta hladnoca ne moze zagrliti, i da je doslo vreme da i ona ucini prvi korak kada je ljubav u pitanju.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Izvesno je da cete vi vrlo uskoro docekati tu posebnu poruku ili poziv. Mozda to ne bude direktno, mozda se jednostavno ta osoba odluci da vam  preko nekog zajednickog prijatelja ili poznanika poruci nesto.  Bilo kako bilo, ona ce da ucini prvi korak, a sve ostalo je na vama.

Morate da imate na umu da je ovan znak koji ume da voli. Nemojte da mislite da je ponos ili ego  ono sto ga karakterise toliko da nikoga ne moze da usreci na pravi nacin.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2