Ovi parovi zodijaka su sada bivsi,ali uskoro se vracaju jedno drugom!

Ovi parovi zodijaka su sada bivsi,ali uskoro se vracaju jedno drugom!

2023-06-09 0 By Admin

Ako ste rodjeni u  navedenim znacima zodijaka, i vasa voljena osoba, onda imate razloga za radost!

 

  JARAC I BIK :

Ovaj par  zodijaka vazi za jedan od onih  ciji je emotivni odnos komplikovan. To je zato sto i jarac i bik vaze za osobe koje umeju da teraju po svome, i koje su jako tvrdoglave. Ukratko receno, i jarac i bik retko kada pristaju na kompromise, a poznato je da za ljubav mora da postoji kompromis. Ono sto moramo da kazemo jeste da vasa ljubavna veza nije uspela bas zato sto nijedno od vas dvoje nije htelo da popusti. Ali, sudbina vam daje jos jednu sansu. Istina je da oboje patite zbog emocija, da oboje zelite da nastavite tamo gde ste stali...

I zato, neovisno od toga u kojem ste znaku rodjeni od ova dva, vreme je da ucinite prvi korak. Zaboravite na svoj ponos i ego i ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Proslost je proslost, i ona ne moze da se vrati,  ali mogu da se isprave greske i da  nastavi tamo  gde ste stali. Ljubav je najlepsa emocija na svetu. Vi se volite i to je ono sto je najvaznije od svega. Cuvajte to sto imate, i dajte sve od sebe da  se vasa ljubavna prica nastavi, jer postoji ljubav.  A kada postoji ljubav, sve je drugo moguce i lako resivo..

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

  VODOLIJA I  BLIZANCI

Par zodijaka koji sada nije zajedno zato sto je uticaj drugih na vasu vezu bio veliki i niste mogli da se nosite sa tim.  Vi u dubini duse znate da se vas dvoje i dalje volite, i to je izvesno, samo sto oboje ceka da ono drugo ucini prvi korak. Uskoro ce doci do preokreta i nema nimalo sumnje da cete dobiti novu sansu za emocije i srecu. To je ono sto moramo da naglasimo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2