Ljubavne astro vesti:Nekome sledi period srece,a nekome ce srce puci na pola!

Ljubavne astro vesti:Nekome sledi period srece,a nekome ce srce puci na pola!

2023-06-10 0 By Admin

  Ljubavne astro vesti  za naredni period. Vreme je da saznate sta vas ceka na polju emocija…

 

  OVAN

Astro vesti za vas se  ticu vaseg stava prema voljenoj osobi. Cinjenica je da morate vise da se trudite ako vam je stalo, i da joj to pokazete  na delu. A ako su se vase emocije promenile i ako mislite da to vise nije to, onda  tako i recite. Samo nemojte davati laznu nadu, u tom slucaju je moguce da se razocarenje desi.

 

 BIK

Vi cete u periodu koji je pred nama moci da kazete da vam je krenulo na bolje i da ste konacno srecni, bas onako kako bi i trebalo da bude. Moramo da  naglasimo da ni  u kom slucaju ne treba da dozvolite drugim ljudima da vam pricaju sta je najbolje za vas. Poenta svega je da zivite onako kako zelite i da ni u kom slucaju ne odustajete od emocija.

 

  BLIZANCI

Vasa voljena osoba je jako ljubomorna i vama to mnogo smeta.  Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je njoj iskreno stalo i da zato zeli da  vas sacuva i da sacuva ono sto pored vas ima. No,  pricajte sa njom i pokusajte da joj objasnite koliko vam tesko pada to njeno nepoverenje. Budite iskreni prema njoj, treba da zna na cemu je sa vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Morate da imate na umu da vas voli jedan  rak. Spreman je na sve ne bi li vam na delu dokazaop i pokazao svoju ljubav. Moramo da naglasimo da ni u kom slucaju ne smete da odustajete od onog do cega vam je stalo, i da zaboravite po prvi put na sve druge  i sve drugo. Ipak treba da se fokusirate na ono sto vi licno zelite. Zivot je samo jedan, imajte to na umu.

 

 LAV

Slede dani kada ce sve biti moguce kada ste vi u pitanju. No, morate da imate na umu da je sreca moguca samo u slucaju da zaboravite na svoj ponos i da    cinite ono sto vam nalaze srce. Neki lavovi ce dobiti sansu da nastave tamo gde su stali sa svojom osobom iz proslosti. Nema sumnje da  neki od vas to zele vise od svega.

 

DEVICA

Vama ce  uslediti razocarenje. Prosto cete shvatiti da osoba prema kojoj gajite emocije prema vama ne oseca isto. Ona je svoje srce vec nekome drugom darovala, a vase srce ce zbog toga biti slomljeno. Imajte na umu da za to niko nije kriv, jer niko ne moze da naredi sebi koga ce voleti. Kada bi to moglo, ne bi niko patio zbog ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2