Ovaj zodijak je u proslosti bio presrecan,i dobice sansu da nastavi gde je stao!

Ovaj zodijak je u proslosti bio presrecan,i dobice sansu da nastavi gde je stao!

2023-06-11 0 By Admin

 Ocekivano, ovaj horoskop  je  osnovan na ljubavi. Jer, jednostavno, jednom znaku je proslost bila carobna samo zbog emocija…

 

Dragi lavovi,  vi ste u proslosti bili vise nego srecni. No, vas problem je u tome sto vi niste bili svesni toga koliko ste voljeni, i koliko srece imate. To je izvesno. Sada vam je sve jasno, i sve bi ste uradili,samo da vratite vreme, i time u svoj zivot osobu koju volite.  Moramo da kazemo da je vasa proslost bila posebna i mocna bas zbog te osobe. Ona je sve cinila za vas, i bila je pravi primer kako je lepo imati nekog ko je spreman da zbog vas cini sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sada vam je jako tesko, i vidi se na vama da bi ste sve dali da mozete da vratite  vreme kao i emocije te osobe. Ono sto vi ne znate jeste da  ta osoba bas i nije ravnodusna prema vama. Ona vam je to na neki nacin i stavila do znanja, ali vi od svog ocaja i tuge i kajanja ne vidite nista. Obuzela vas je tuga i sada  vam je jedino stalo do toga da  nadjete nacin kako bi ste vratili te srecne dane.  To je moguce, da. I moguce je da ce vam sudbina, karma, zvezde, nazovite to kako god zelite, dati jos jednu sansu. Jos jednu da nastavite tamo gde ste stali, ali da bi se to desilo vi morate da se menjate. I to mora da bude promena iz korena, sto je vrlo vazno da naglasimo. Promena iz korena, i da odlucite da neke stvari u svom zivotu promenite. Sve je moguce onome ko se pokaje,  i onome ko od srca odluci da se bori da svoje greske ispravi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2