Najtacnija astro-analiza: Licni horoskop za sve znakove i njihove tajne!

Najtacnija astro-analiza: Licni horoskop za sve znakove i njihove tajne!

2022-06-12 0 By Admin

 

 VAGA

Znak koji vaga, bas kao sto kaze i naziv vaseg zodijaka. Istina je da vi retko kada tacno znate sta je ono sto zelite. Ali, istina je da ste neodlucni samo zato sto vazite za znak  koji ni u snu ne zeli da nekoga povredi. Istina je i to da vam treba mnogo vremena cak i za najmanje odluke, bas iz razloga sto hocete da budete sigurni da nikoga necete povrediti.  Svaka cast za osecajnost.

 

 SKORPIJA

Vi ste posebni i svesni ste toga. Imate jak karakter, i kada nesto zacrtate, vi ne odustajete. U dusi ste jedna emotivna, posebna, ranjiva osoba, ali imate stav. Znate kada treba da budete jaki, i kada imate tu slobodu da sednete i placete. Pravo ste rame za plakanje, podrska onima koje volite. Imate sve razloge da budete ponosni na sebe.

 

 STRELAC

Vas licni horoskop se bazira na tome sto vi ne odustajete. Dakle, vi ste borac. Vi kada nesto zamislite, vi idete ka tome, ma koliko da vam se cinilo da ne mozete doci do svog cilja. Vazno vam je da u zivotu budete obezbedjeni kada su finansije u pitanju. Naravno da vam je vazno i bitno da  budete voljeni,ali svakako da vam je nekako karijera u prvom planu. I deca,sjajan ste roditelj.

 

 JARAC

Ovo je znak sa kojim nije lako. Ali, kada jednom zavolite jarca, shvaticete koliko je poseban. I iako sa njim nije lako, ume i zna da bude jako posebno. To je ono sto moramo da kazemo. Cuvajt ga, jer je on znak za koji nema zamene. Moze se cak reci da je on pravi original i da je jedan od retkih znakova koji su tipicni primeri osobe koja voli do kraja zivota i koja je iskreno verna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Vi ste specificni.  Sa vama retko ko i retko kada zna na cemu je. Daleko od toga da ste los covek,samo, istina je da  imate pomalo cudan karakter. Vi niste sanjalica. Niste osoba koja ikome na svetu lako veruje. Znate da je zivot tezak, retko i tesko pustate u svoj zivot nekoga novog. Ali, kada vam neko dokaze da je dobar covek, za njega ste spremni na sve. Vi ste osoba od karaktera.

 

 RIBE

Vas licni horoskop se bazira na emocijama. Jer, vi ste ubedljivo  najosecajniji znak.  Neko ste koga pogadjaju cak i najmanje sitnice. Raduje vas sve, i sve ume da vas povredi.

Oni koji vas imaju kraj sebe su srecnici jer je vasa ljubav pravi lek. Takodje, ribe su sjajne kao roditelji. Imate niz vrlina,svaka cast.

Stranice: 1 2