Sreca kuca na vrata!Ovaj znak je dugo patio ali suzama je dosao kraj!

Sreca kuca na vrata!Ovaj znak je dugo patio ali suzama je dosao kraj!

2023-06-14 0 By Admin

 Nagrada karme za dobrotu! Vreme je za osmeh zameni suze!

 

 RAK

Vama sreca kuca na vrata. Vama, jer ste znak koji ima dusu. Znak koji je uvek pokusavao da bude podrska svima koje voli. Ali, ne samo vama. Vi ste znak koji je uvek bio tu  za sve one koji vas poznaju. Uvek ste bili  podrska, oslonac, prijatelj. Neretko ste  sebe i svoje zelje stavljali na zadnje mesto kako bi ste one koje volite usrecili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Plakali ste, mnogo. Moramo reci da vam se nekada cinilo da se vase suze i vas tezak period nikada nece zavrsiti, no, polako. Vrlo uskoro ce sve doci na svoje.  Vi ste  znak kojem pocinje vreme srece. Ako ste sada slobodni, znajte da je samo pitanje dana kada cete upoznati nekog ko ce vas oduseviti. Nema bas nimalo sumnje da ce to biti ljubav na prvi pogled, bas kako je vase romanticno srce oduvek zelelo i ocekivalo. A na vama je samo da se prepustite  i da po prvi put mislite na svoju srecu, a ne na dobro drugih ljudi. To nije dokaz da ste vi sebicni niti da ste osoba koja ne ume da voli. Ne. To je zapravo samo pokazatelj da ste shvatili da je zivot samo jedan i da ste naucili da u njemu uzivate na pravi nacin. 

Ako ste sada u vezi,vreme je da  razmislite o tome da li zelite vise od onog sto sada imate. Da li sebe kraj te osobe vidite u braku? Da li sa njom zelite da se ostvarite kao roditelj? To su pitanja na koja sebi treba da odgovorite, iz prostog razloga sto ta osoba planira da vas zaprosi. Ako vi sve to zelite, vasa sreca kuca na vasa vrata! Bicete zaproseni! I radost pocinje, novi zivot, promena iz korena…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2