Detaljni damski horoskop:Jedna je najbolji covek,druga prava carica,treca najhrabrija!

Detaljni damski horoskop:Jedna je najbolji covek,druga prava carica,treca najhrabrija!

2023-06-29 0 By Admin

   Danas vam “donosimo”   horoskop za dame. Svaka od njih je posebna po necemu!

 

   DAMA OVAN:

Svakako da se u ovom znaku radjaju zene koje imaju najbolju dusu. Niko ne  ume da prasta kao zena ovan. Vi dobro znate da  zivot nije lak, ali je cinjenica da ste borac, i da ste pre svega dobar covek. Damski horoskop za vas ima poruku da ostanete to sto jeste. Mnogi bi sve dali da su na vasem mestu, mislite o tome.

 

DAMA BIK:

Moze da se kaze da je ovo dama koja je u stanju da ide “glavom kroz zid.” To je zato sto je zena  rodjena u ovom  znaku neko ko ima jak karakter. Vi kada nesto zacrtate, vi idete ka tome, neovisno od toga koliko prepreka imate. No, nikada ne bi ste gradili srecu na tudjim suzama, i uvek  se vodite time da ne radite drugima ono sto ne zelite sebi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DAMA BLIZANAC:

Damski horoskop za vas  nosi  poruku da prosto nekada morate da stanete. Da nekada morate da priznate da ste pogresili,i da kazete izvini. Mnogi misle da ste vi slabi i nezni,ali  u vama se zapravo krije jedna jaka i snazna licnost. Mozemo reci da bi mnoge dame volele da su na vasem mestu jer imate “ono nesto” sto prosto odusevljava sve oko sebe.

 

 DAMA RAK:

Dama koja ima dusu, dama koja ume i zna da voli. Neretko zaboravite na svoje zelje  kako bi ste usrecili one koje volite. Vi ste primer da postoje ljudi koji sve cine za ljubav. Dusa vam je pravo blago,a oni koje vi zavolite su pravi srecnici. Muskarac koji osvoji srce zene rodjene u ovom znaku je dobio blago vredno svega…

 

 DAMA LAV:

Vi znate koliko vredite. Vi ste ona jedna jedina koja  nikoga ne ostavi ravnodusnim. Jako volite zivot, volite zabavu…Vama je zivot blago, i umete da zivite na pravi nacin.  Mnoge dame rodjene u ovom znaku nemaju najlepse lice, ali se smatraju najlepsima. Znate li zasto? Jer je vasa energija toliko posebna da je neodoljiva.

 

DAMA DEVICA:

Sa vama nije lako,ali je sa vama prelepo. To je najkraci opis dame rodjene u znaku device. Jako ste tajanstveni,vama nije lako prici. Moze se reci da dama rodjena u ovom znaku uvek ima neku tajnu koju ne bi poverila bas  nikome. Moze se reci da znate da zivot nije lak,ali da  nekada ne znate da uzivate u njemu. Poruka koju nosi ovaj damski horoskop za vas jeste da nekada morate da rizikujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2