Bolne suze u najavi:Ovi zodijaci su pravi andjeli,ali ce ih neko razocarati!

Bolne suze u najavi:Ovi zodijaci su pravi andjeli,ali ce ih neko razocarati!

2022-06-16 0 By Admin

  Zao nam je sto moramo ovog puta da donesemo lose vesti za ova dva znaka zodijaka.

 

BIK

Suze necete moci da izbegnete, i cinjenica je da vama nece biti nimalo lako u buducnosti. To je zato sto cete doci u situaciju da se uverite da  vas je slagao neko do koga vam je jako stalo. Rec je o osobi kojoj sve pricate i za koju bi ste sve uradili. Vasa ljubav  prema toj osobi je toliko velika da joj verujete kao nikome na svetu, i  to ce vas dodatno poraziti jer cete saznati da je  ona na neki nacin prokockala vase poverenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zapravo ce doci do toga da saznate da je ta osoba  vasu veliku tajnu nekome odala, i to ce svakako da napravi velike probleme u vasem zivotu. Bice vam jako tesko da nakon svega nekome verujete, i bice vam jako tesko da se  nosite sa cinjenicom da je neko ko vam je toliko drag i vazan prosto samo glumio da vas voli. Ukoliko ste sada u vezi, imajte na umu da ovo  moze da se odnosi na vaseg partnera. Nije nemoguce cak ni da budete prevareni,sto svakako da nikada ne bi ste oprostili, bas kao sto ne bi ste ni uradili.

Poruka koju sada imamo za vas jeste da morate da budete jaki i da nadjete nacina da iz svega izadjete jaci i kao pobednik. Neka ovo bude vasa zivotna lekcija,  kako se u buducnosti ne bi desilo da nekome date deo svoje duse i svog srca,a ta osoba vam pokloni suze i razocarenje. Znajte da svaki covek na svetu pre ili kasnije dobije bas ono sto je zasluzio. Tako ce biti i u vasem slucaju. Vi ste previse dobar covek, i pre ili kasnije ce ta dobrota biti nagradjena. A vase suze ce zameniti osmeh…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2