Bolne suze u najavi:Ovi zodijaci su pravi andjeli,ali ce ih neko razocarati!

Bolne suze u najavi:Ovi zodijaci su pravi andjeli,ali ce ih neko razocarati!

2022-06-16 0 By Admin

 

  STRELAC

Vas ocekuju suze. No, moramo da kazemo da nece doci do toga da vas povredi neko do koga vam je stalo. Bar u smislu da to nece uraditi namerno.  Jednostavno ce doci do toga da uskoro iz vaseg zivota, ali ne i iz vaseg srca, jedna osoba ode. Prosto, sudbina ce se poigrati sa njom i doci ce do toga da ona pokusa da nadje svoju srecu daleko od vas.

Vrlo je moguce da ce neko do koga vam je iskreno stalo otici na duzi poslovni put ili se cak preseliti. Navikli ste da tu osobu vidjate svakodnevno i njen odlazak ce vam jako tesko pasti. Ona je bila i ostala vas oslonac i vase rame za plakanje, ali imajte na umu da ljubav i prijateljstvo koji su pravi ostaju pravi…  Ono sto je iskreno i sto je obostrano, bas kao i ono sto je sudjeno..  To niko ne moze da unisti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da ce vam taj oprostaj koji vam sledi jako tesko pasti bas iz razloga sto ste navikli da sa pomenutom osobom delite svaki segment vaseg zivota. Ali, imajte na umu da to sto ce biti udaljena od vas  ne znaci da ce prestati da vas voli. Ljubav medju vama je dovoljno jaka da pobedi svaku prepreku, i svaku daljinu. I zato se radujte, jer ce druga polovina vaseg srca  naci svoju srecu. To sto se medju vama pojavljuju kilometri razdaljine ne znaci da se vasa srca i vase duse razdvajaju.

Stranice: 1 2