Tarot citanje za drugi deo godine: Vasa sudbina do  januara!

Tarot citanje za drugi deo godine: Vasa sudbina do januara!

2022-06-18 0 By Admin

 VAGA

Ovo ce biti period kada cete pozeleti da menjate mnogo toga u svom zivotu. Da ga prosto uzmete u svoje ruke. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vam je velika greska ako dozvolite da vam drugi govore kako cete ziveti. Poruka za vas jeste da konacno pocnete da slusate samo svoje srce jer ono zna najbolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Odlicno se  osecate. Jedan rak je uz vas i iskren je prema vama. Ako mu date priliku vrlo je moguce da cete sa njim i pronaci svoju mirnu luku. Vama ce naredni meseci biti jako zanimljivi i burni. Mozemo reci da ce sve da se promeni kada ste vi u pitanju ali je cinjenica da ste vi zasluzili da vam konacno krene na bolje.

 

STRELAC

Jedan lav vam je u mislima i iskreno vam je stalo do njega. No, tarot citanje otkriva da on  nije vasa srodna dusa. Vi to u dubini duse i znate ali se nadate… Poruka za vas jeste da morate da pustite proslost kako bi vam se desila buducnost. Do kraja septembra u vas zivot ulazi osoba koja ce sve promeniti iz korena.

 

JARAC

Konacno ce mnogo toga doci na svoje kada ste vi u pitanju. Mozemo reci da ce vama drugi deo ove godine biti jako povoljan na svim poljima. Dakle, moguce je da ce se desiti jedan lep susret, ali isto tako i da dodje do toga da konacno ostvarite svoje poslovne snove.

Nekim jarcevima sledi unapredjenje.

 

 VODOLIJA

Odlican period vam sledi. Moze se reci da  niko nece  imati srece kao vi u periodu koji je pred nama. Vi ste to zasluzili. Prosli ste mnogo toga ali cini se da se konacno okrece kolo srece. Dajte nekome sansu da vam dokaze emocije na delu.

 

 RIBE

Ovo ce biti meseci kada ce mnogo toga doci na svoje. Ali,isto tako, i period kada ce neki ljudi otici iz vaseg zivota. Nece vam biti lako zbog toga, istina.

Ali, shvatite to kao dobru stvar, jer, jednostavno, doci ce pravi, a pogresni ce otici…

Stranice: 1 2