Srecni letnji trenuci:Vladace energija Raka,i evo kome donosi ljubav!

Srecni letnji trenuci:Vladace energija Raka,i evo kome donosi ljubav!

2023-06-20 0 By Admin

   U narednom periodu sve moze lako da se promeni. No, nekim znacima, nazalost, na losije…

 

  OVAN

Vi cete dok bude trajala energija Raka imati potrebu da promenite mnogo toga u svom zivotu. Iako vi to nikada ne bi ste priznali,cinjenica je da ste sada neraspolozeni i da zapravo nista nije onako kako hocete. Moramo da naglasimo da je vazno da pre svega shvatite ko je osoba kojoj ste darovali svoje srce i emocije.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je jednom lavu stalo do vas i da je on iskren kada kaze da ste mu bitni i vazni. Samo od vas zavisi hoce li se medju vama nesto desiti, ali ono sto mi moramo da kazemo jeste da nema sumnje da treba da mu date sansu. Iskren je prema vama, sve bi za vas uradio. Imajte to na umu.

 

 BLIZANCI

Energija Raka vama nece doneti ostvarenje zelja ali svakako da moze da dodje  lepsi period za vas. Ono sto treba da naglasimo jeste da nema sumnje da vas iskreno voli jedna vaga. Skoro da nema toga sto za vas ne bi uradila.Ponasajte se u skladu sa tim, i dajte joj sansu da vam svoje emocije dokaze na delu.

 

RAK

Odlicno se osecate. Jedna vodolija je uz vas i spremna je na sve ne bi li vam to i dokazala na delu. Ono sto moramo reci jeste da ni u kom slucaju necete pogresiti ako joj date priliku i ako sa njom predjete granicu prijateljstva. Naredni mesec dana je odlican period za vas, vladace vas znak pa su iznenadjenja moguca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Emocije su vam naglasene i tako ce ostati do kraja juna,ali i u prvom delu meseca jula. To je svakako znak da vam je do nekoga previse stalo, i da ste spremni da se za tu osobu borite svim srcem. Ono sto moramo da naglasimo jeste da  ne zaboravite da je jednom raku  vazno da vas ima kraj sebe,pa ako je to ta osoba, nemojte vise cekati, vec krenite ka njoj.

 

 DEVICA

Energija Raka vama nece prijati. Iako je leto, vi se sada osecate pomalo umorno, nervozno, jednostavno receno, nemate volju za borbu… No, imajte na umu da  ne mozete tek tako da se prepustite i da morate biti svesni da vi zapravo i nemate nikakav problem, pa se ponasajte u skladu sa tim.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2