Ovan i Bik: Horoskop do kraja  godine – evo sta da ocekujete!

Ovan i Bik: Horoskop do kraja godine – evo sta da ocekujete!

2023-06-20 0 By Admin

Ako ste rodjeni  u znaku ovna ili bika,ovo je horoskop za vas. Astro prognoza do kraja godine.

 

 OVAN

Do kraja godine, vama se mnogo toga menja u zivotu. Ovo moze da bude period kada cete shvatiti da postoji jedna vaga koja je spremna da se bori  za vas.

Mozemo da kazemo da je to svakako neko koga vec poznajete,ali vam ni u kom slucaju ne pada na pamet da ona prema vama gaji emocije. Ukoliko ste slobodni, imajte na umu da treba da joj date sansu, jer necete zazaliti.Kada su u pitanju pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi, ili braku, imajte na umu da sledi zivotni test za vasu ljubav.   Ukratko receno,samo ljubavi koje su prave ce pobediti. Tako da, dragi ovnovi, svakako da treba da se borite za tu ljubav… Naravno,ako volite, i ako se i druga osoba bori za vas. Ukoliko shvatite da je sve na vama, da samo vi volite, da se samo vi borite, onda razmislite o tome da li je doslo vreme da krenete dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imajte na umu da je zivot samo jedan, i da treba da ga  zivite  onako kako zelite, i da je poenta svega biti srecan. Moguce je da ce uslediti neki raskidi, ali i razvodi brakova, ali, opet kazemo, ovo ce biti doba  kada se vasi zivoti menjaju na bolje.

Mozda vam ne deluje tako, i svakako da ce vam emotivni krah, ako do njega dodje, tesko pasti… No,  shvatite to kao priliku za novi pocetak. I da od vas moraju da odu losi ljudi kako bi dosli oni pravi, oni koji ce znati da vas cene, vole i postuju onako kako vi to zasluzujete i zelite.

Ukoliko dodje do prekida romanse, znajte da je to samo zato sto vam sudbina sprema nesto bolje. A tu drugu osobu svakako da vredi cekati.

Takodje,ovaj drugi deo godine moze da bude jako uspesan kada je u pitanju karijera. Mnogi pripadnici vaseg znaka ce do kraja godine odluciti da promene posao. Zelecete da napredujete, da pokusate nesto novo,ali ce biti i onih koji ce shvatiti da zasluzuju vise.

Jul mesec nije  savrseno vreme za nove poslovne biznise,ali od septembra krece jako uspesan period. Ukoliko vam je cilj da se upustite u neke nove poslovne izazove, znajte da je jesen pravo vreme. I da cete moci da kazete da su zvezde na vasoj strani… Jer su izgledi za novac i zaradu, ali i uspeh, do kraja godine za vas vise nego povoljni.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2