Vreme za oprostaj i novu sansu!Ovom znaku stize poruka izvinjenja!

Vreme za oprostaj i novu sansu!Ovom znaku stize poruka izvinjenja!

2023-06-23 0 By Admin

Ako ste rodjeni u  znaku skorpije,znajte da nema sumnje da ce  vam neko traziti oprostaj.

 

Oprostaj i nova sansa. To je ono sto zeli od vas jedna osoba iz vase proslosti. Moramo da kazemo da je u pitanju neko koga ste jako voleli. Neko do koga vam je jako bilo stalo,a ko vas je mnogo povredio. Ta osoba se sada kaje,i sve bi dala samo da moze da vas vrati u svoj zivot. Istina je da je dugo cutala,mozda cak i ponasala kao da joj je svejedno. No, prava istina je da ta osoba nikada nije prestala da vas voli. Da se silno kaje, da ste joj previse vazni i bitni.  Stize vam poruka izvinjenja. I ono sto je najvaznije od svega, to ce biti iskreno i od srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ukoliko vam je ta osoba i dalje vazna i ukoliko vi zelite da sa njom nastavite tamo gde ste stali, treba da joj date jos jednu sansu. Naravno,ne odmah,dajte i sebi i njoj vremena da pre svega shvatite da se ona iskreno promenila. Dajte joj do znanja sta je ono sto od nje ocekujete. Nema nimalo sumnje da ste vi i dalje razocarani i povredjeni, i zato nemojte donositi ishitrene odluke.

Ukratko receno,toj osobi treba jasno da stavite do znanja koliko  vam je tesko ali i da joj ne verujte. Vi najbolje znate sta je bio razlog vaseg prekida,pa samim tim znate  i kako mozete da povratite poverenje u nju,odnosno sta moze da uradi…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2