Ako ste rodjeni u ova dva znaka,uskoro cete saznati da vas tajno voli vas prijatelj!

Ako ste rodjeni u ova dva znaka,uskoro cete saznati da vas tajno voli vas prijatelj!

2022-06-26 0 By Admin

Kazu da se najlepse ljubavi radjaju iz prijateljstva. Mnogi ne veruju da izmedju muskarca i zene moze da postoji iskreno prijateljsto….

 

 

 BLIZANCI

Vi u dubini svoje duse dobro znate da vas najbolji prijatelj prema vama nije ravnodusan. On je neko ko je uvek tu za vas, u svako doba dana i noci, neko ko vam je oslonac, podrska… Vas prijatelj na kojeg se uvek mozete osloniti, i ko vam je ko zna koliko puta na delu pokazao svoju odanost. Dobro vam je odavno jasno da to nije samo zato sto vas posmatra kao prijatelja,ali vi odbijate tu pomisao.

Obijate cak i sami sebi da priznate da je sve to preslo granicu drugarstva, jer vi tu osobu gledate kao prijatelj,a ne kao potenecijalnog partnera. Nadate se vec neko vreme da ce doci do promene i da ce  vas prijatelj naci  nekog sa kim ce otpoceti romansu. Nekoga ko  ce ga voleti onako kako vi nikada necete moci, no, zelja vam se nece ostvariti. Vrlo uskoro dolazi do situacije u kojoj ce vam on priznati sve to. Sve sto mu je na dusi, kada ce vam reci da ste mu vazni i da vas voli svim srcem.  On je dugo cutao, ali ce uskoro skupiti svu hrabrost ovog sveta kako bi vam rekao sve sto misli, oseca, sve ono sto zeli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da oseca da to nije obostrano. On nije osoba koja zivi u snovima, odavno mu je jasno da  se izmedju vas nikada nista nece desiti. Ali, ne moze vise da cuti, i to je najveca  istina. Samo je pitanje dana kada ce doci do toga da sve saznate,  i nece vam biti lako. No, budite iskreni.  Ali, ako postoji i najmanja sansa u vasoj dusi i vasem srcu  da bi ste nekada toj osobi mogli dati emotivnu sansu, recite to. Ukoliko ne, onda je svakako opet istina najbolji izbor. Morate biti jako pazljivi, jer osim sto cete osobi do koje vam je stalo slomiti srce,  rizikujete  da izgubite prijatelja do kojeg vam je iskreno stalo…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2