Ljubavni ponedeljak:Kad stigne poruka koju dugo cekas!

Ljubavni ponedeljak:Kad stigne poruka koju dugo cekas!

2022-06-26 0 By Admin

VAGA

Konacno  cete shvatiti da je za vas najbolje da se fokusirate na sebe. Jedan lav je uz vas i u ovom trenutku ni sami ne znate sta je  najbolje za vas,ali je izvesno da prema njemu nemate iste emocije. To je zapravo u redu. Sve je bolje od toga da dajete laznu nadu nekome ko nikada nije ni pomislio da vas povredi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ovo ce biti dan kada ce vam biti jasno da je jednoj  vagi stalo do vas. Na vama je da li cete joj dati sansu ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ste vi voljeni. Cuda su moguca onome ko u njih veruje. To je najvaznije od svega. Vazno je da kazemo da je za vas vrlo bitno da se zapitate da li vredi da gledate u proslost.

 

STRELAC

Konacno i za vas dolaze dani za radost. To je ono sto moramo da kazemo. Ovo ce biti dan kada cete dobiti jednu vrlo lepu vest. Mnogi pripadnici vaseg znaka mogu da ocekuju da im neko na delu dokaze svoju ljubav. Sve ostalo je na vama. Samo je bitno da slusate sta vam kaze vase srce.

 JARAC

Najvaznije od svega je da znate da je  jednom raku stalo do vas. Iskreno vas voli. U to nema nimalo sumnje. Ne bi ste smeli da kvarite srecu koja je sada na korak od vas. Pomenuti rak bi zaista sve uradio za vas. Ako mu date sansu jasno je da ce on da vas usreci onako kako vas niko nikada nije usrecio.

 

 VODOLIJA

Konacno i za vas dolaze lepsi dani. Napokon cete moci da kazete da vas je sreca  pogledala. Ako u ovom trenutku imate emocije prema jednom raku, znajte da bi ste trebali da mu date priliku. Ono sto on prema vama oseca je iskreno, i to je najvaznije. Mogao bi da vam dokaze kako izgleda prava ljubav. Mislite o tome.

 

 RIBE

Ovo ce biti dani kada su cuda moguca u vasem zivotu. Istina je da ste prosli mnogo toga ali moguce je da ce konacno sve doci na svoje.

Jedan lav je siguran u svoje emocije prema vama. Ne smete ni u kom slucaju da sumnjate u njega jer se tu krije vasa sreca.

Stranice: 1 2