Kad ljubav pobedi:Ova dva znaka se uskoro vracaju jedan drugom!

Kad ljubav pobedi:Ova dva znaka se uskoro vracaju jedan drugom!

2023-07-29 0 By Admin

  Ljubav je najlepsa emocija na svetu, nekada  ume jako da zaboli, ali vredna je svakako svega…

 

  OVAN I STRELAC

Ljubav ce da pobedi. U to nema nimalo sumnje. Vrlo je vazno da dodamo da u ovom trenutku mislite da  je vasa ljubavna prica  zavrsena. Mnogo vam je stalo do te osobe,  prosto je cinjenica da je nikada niste zaboravili. Veoma vam je tesko sto nije pored vas, ali polako, vama karma tek sprema iznenadjenja. Ono sto moramo da naglasimo jeste da  ce sudbina da vam da jos jednu sansu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U mesecu koji je pred nama, mesecu  julu, doci do pomirenja medju vama. Zato sto ce ljubav da pobedi, i zato sto su vase emocije iskrene i obostrane. To je ono sto je najvaznije  je samo takve ljuvbavi mogu da opstanu. Vazno je da kazemo da i vi i druga osoba morate da date sve od sebe ako zelite da to medju vama uspe i opstane. To je jako vazno, jer  ako niste spremni da pristanete na kompromise i ako se ne budete menjali,vama srece nema.

Vas dvoje ste par koji je mnogo toga prosao zajedno. To je vrlo vazno da kazemo. Emocije su vam bile na prvom mestu,ali se cesto desavalo da vas ponos pobedi. Zato sada i niste jedno pored drugog. No, polako. Neka vam bude na umu da  dolaze dani kada cete  jedno pored drugog ponovo stati i kada vam se nudi sansa da nastavite svoju romansu.  Vasa ljubav jeste neraskidiva,ali emocije ne igraju nikakvu ulogu tamo gde ne postoji borba i iskrenost kod oba partnera. Dakle,sreca i nova sansa vam se nude, ali na vama je da se izborite za to. I da sacuvate ono sto imate, sto je jos vaznije…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2