Sreda – susret srodnih dusa: Jedan znak ce danas doziveti  ljubav na prvi pogled!

Sreda – susret srodnih dusa: Jedan znak ce danas doziveti ljubav na prvi pogled!

2022-06-28 0 By Admin

 VAGA

Ljubav je ono sto vam nedostaje u zivotu. Zelite svim srcem da imate nekog na koga mozete da se oslonite ali ono sto moramo da kazemo jeste da  ste vi neko ko  je  voljen samo sto to ne znate.

Postoji neko ko mnogo misli o vama ali to dobro krije.

SKORPIJA

Nekome je stalo do vas. To cete i shvatiti    u danu koji je pred nama. Moze se reci da ce vam sasvim sigurno neko izjaviti ljubav.

Rec je o osobi koju  sada ne posmatrate na taj nacin.

 STRELAC

Vreme je da se i vama desi nesto lepo.

Danas cete upoznati nekog ko ce vam na najlepsi nacin dokazati sta je to ljubav.

Moze se reci da cete pri tome biti srecniji nego ikada do sada.

 JARAC

Ovaj dan ce biti prilika da razmislite o tome da li ima svrhe da se vracate na neke stare staze. Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da vas neko voli i da osoba  iz vase proslosti zeli da se vrati u vas zivot. Konacna odluka je samo na vama.

 VODOLIJA

Bitno je da kazemo da ste neko ko je voljen i da cete u danu koji je pred nama biti   jako srecan. Voljena osoba vam sprema iznenadjenje. Konacno imate nekog ko je spreman na sve ne bi li vas usrecio  i vi sada samo   treba da cuvate ono sto imate.

 

 RIBE

Moramo da kazemo da je ova sreda  dan za ljubav. Dobicete sansu da se uverite da vas neko voli  ali samo je na vama da li cete toj osobi dati priliku da vam na delu dokaze sve ono sto prica i sto prema vama oseca.

 

Stranice: 1 2