Ljubav za cetvrtak: Cuda se desavaju,ali neko mora preko ponosa!

Ljubav za cetvrtak: Cuda se desavaju,ali neko mora preko ponosa!

2022-06-29 0 By Admin

VAGA

Ovaj dan ce biti nova sansa za srecu. Ako postoji neko do koga vam je stalo,onda toj osobi to i recite. Nema nimalo sumnje da su zvezde uz vas i da je moguce da vase zelje konacno budu ostvarene. Vazno je da kazemo da ste vi zasluzili da vam neko dokaze emocije.

 

SKORPIJA

Ljubomora vase voljene osobe vam prija. Prija vam to saznanje da vas ona ludo voli. Ali nemojte  biti tako sigurni u vasu ljubav. Neki ljudi su protiv vase veze,a ni vasa voljena osoba nije najsigurnija koje su njene prave namere. To je ono sto moramo da naglasimo, i zao nam je sto to moramo reci.

 

STRELAC

Previse ste fokusirani na posao. To je greska. Ako ste sada u vezi imajte na umu da stalno voljenu osobu gubite. Stavili ste je na drugo mesto, i onda ima strpljenja, ali je pitanje do kada ce to biti tako. Razmislite sta radite da se ne bi ste  na kraju ostali bez nje,jer vam kajanje nece vredeti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas neko voli. No, ono sto je bitno, cuda mogu da se dese onda kada im se najmanje nadamo i zato ovog puta samo treba da slusate svoje srce. Neka vas ono odvede do osobe koja ce vam dati svoju dusu i dokazati da je vredelo cekati pravu  i srodnu dusu.

 

VODOLIJA

Emocije su vam naglasene. Stalo vam je do jedne lavice i u to nema sumnje. Ako ste muskarac vodolija znajte da ce vam trebati mnogo  hrabrosti ako  imate u planu da je osvojite jer  je ona neko ko zna sta hoce. Morate biti oprezni.

 

 RIBE

Konacno ce doci sve na svoje,a vi cete napokon dobiti dokaz necije ljubavi. No, ono sto je vazno da naglasimo jeste da treba da date onoliko koliko dobijete. Vi ste voljeni,ali se ne trudite da voljenoj osobi  uzvratite paznju, i da je usrecite. To nije pametno,na kraju cete ostati bez nje.

Stranice: 1 2