Tokom jula,proslost postaje sadasnjost: Evo kome se vracaju bivsi!

Tokom jula,proslost postaje sadasnjost: Evo kome se vracaju bivsi!

2023-07-02 0 By Admin

  Povratak proslosti, jos jedna sansa ili  razocarenje?Saznajte detalje  o bliskoj buducnosti.

 

  LAV

Povratak proslosti se desio. Moze se reci da ce mesec jul da pocne sa  novom sansom za vas. Jedna osoba iz vase proslosti je ponovo kraj vas i vi ste sada najsrecniji na svetu. Samo vi znate koliko vam je nedostajala,  koliko ste vise od svega zeleli da je vratite u svoj zivot. To se desilo, ali to ne znaci da vi sada mozete da se ponasate kako vi zelite. Treba da se zapitate sta je ono sto iskreno i od srca zelite. Ne smete da se oslanjate na ono od pre, niti da  budete u situaciji da olako donosite odluke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

To sto ste mozda dobili jos jednu sansu ni u kom slucaju ne znaci da mozete, niti da trebate, da se ponasate kao  da ste sve zelje ostvarili. Naprotiv.  Treba da se borite za tu osobu, treba svim silama da se fokusirate da tu osobu usrecite, i da joj na delu dokazete svoje emocije. Iz dana u dan, da dajete sve od sebe kako bi ste joj dokazali koliko vam znaci.

Ukoliko jos uvek nije doslo do pomirenja, a vi to  iskreno zelite, ucinite prvi korak. Druga osoba nije ravnodusna prema vama.  Naravno da treba da imate na umu da je ona neko ko je povredjen, i ko ce da glumi da jeste, da  joj nista ne znacite. Morate da joj dokazete svoju promenu. Ona mora na delu da shvati da ste se promenili, i da cete ovog puta znati da cenite sve ono sto vam je Bog dao. Novu sansu za srecu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2