Ljubav za utorak: Stize poruka koju ste dugo cekali!

Ljubav za utorak: Stize poruka koju ste dugo cekali!

2022-07-04 0 By Admin

Poruka koju dugo cekamo nije svima lepa, a jednom ce biti najlepsa…

OVAN

Vase cekanje na nesto odavno se  dulji, i sada zelite da konacno dodje do kraja… Da stigne jedna poruka. Uradicete nesto jako konkretno, i vreme je bilo i ranije. Pokazite da znate sta hocete, i bas svima da ste na visini zadatka.

 

BIK

Poruka je nesto cemu se odavno nadate i istovremeno radujete. Mada  poruke nisu nekada onakve kakve ocekujemo, a neke su i manje lepe.  Stize vam najlepsa moguca  poruka, i ona ce uneti radost u vas zivot, a vas  napraviti ljubavnim srecnikom dana.

 

BLIZANCI

Ne znate da se ponasate u skladu sa zeljama srca i cesto se nadate nemogucem. I mada svesno znate sta vam je dostupno, radovacete se tek da svi vide. Ne zelite pred drugima pokazati da ste neko ko nema mogucnosti za ono sto zeli.

 

RAK

Misli vam idu napred i vase srce ce da sledi svoje zelje. Svako vase poricanje da ne mozete da ispratite takve zelje, vraca vas na  staru stazu. Zelite nesto iduci napred, a vase pesimisticko raspolozenje, vraca vas nazad.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Stize vam poruka koja obecava mnogo, i cak mnogo vise nego se i nadate. Vreme ce biti da pokazete  da cete se radovati, i znati kako da ostvaruje ono sto se zeli. Naravno, samo upornoscu i istrajnoscu.

 

DEVICA

Ono sto se zove poruka ljubavi, skoro da ce vas zateci jako nespremne. Ne brinite se nista, nego se samo ponasajte, onako kako i osecate da treba. Budite prirodni i spontani i samo se predajte trenutku koji vas ponese.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2