Ljubav za utorak: Stize poruka koju ste dugo cekali!

Ljubav za utorak: Stize poruka koju ste dugo cekali!

2022-07-04 0 By Admin

VAGA

Iskoristili ste sve svoje sanse i vreme je da se srede  vase misli. Zaustavite svoje nade bar sto se tice jedne osobe. Ono sto cete saznati nece biti optimisticno i zato se radujte  svojim  zeljama.  Ako je nesto moguce, moguce je, ako nije, pomirite se da nemate sanse za to!

 

SKORPIJA

Vasa ljubavna situacija je za sada dosta komplikovana. Nesto se jako zamrsilo i zakomplikovalo, i onako jako komplikovanu situaciju. Gledajte da sami tome ne doprinesete da bude jos vise komplikovana i da postane jos gora.

 

STRELAC

Zelecete  da se okupite, vase staro drustvo i vi sa jos nekima. Ipak koliko se tome nadate, vi necete uspeti da ostvarite razog toga okupljanja. Vas cilj okupljanja je jedna osoba koju tajno volite, a ne smete da joj priznate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Nadate se jednoj osobi i pozivu , ali vas telefon nikako da zazvoni.  Poruka ohrabrenja, ili bar samo par reci, nikako da stigne. Mozda je vreme da ucinite nesto po tom pitanju, a da se ne morate uzdati u telefon i negove signale.

 

VODOLIJA

Ovaj dan zelite da posvetite samo sebi i svojim iskrenim osecanjima. Vreme je da sebi postavite neka pitanja i da ih licno sebi odgovorite. Kada sami sebi otvorite dusu, bice vam lakse i onda cete znati sta vam je ciniti i imate li sanse.

 

RIBE

Ne nadate se nicemu posebnom, ali ce vas nesto posebno lepo snaci. Bice ovo jedan od onih dana koje cete dugo pamtiti, a imacete i zbog cega. Kao da se kolo srece okrece krajem ovog dana, i da krece u vasem smeru.

Stranice: 1 2