Najveca tuga ikada:Sledi raskid ovih znakova i veliko razocarenje!

Najveca tuga ikada:Sledi raskid ovih znakova i veliko razocarenje!

2023-07-07 0 By Admin

Zao nam je sto ovog puta ne mozemo da donesemo lepe vesti. No, sve je to zivot, i znajte da sve na svetu bude i prodje…

 

  RAK

Vama sledi tuga. Ovo se posebno odnosi na pripadnike vaseg  znaka koji su sada u vezi. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali cinjenica je da ste vi svoju ljubav dali nekome ko ne zna da ceni ono sto sa vama ima. I to je najveca istina. Istina koju vi dugo niste zeleli da prihvatite ali sada je jednostavno doslo vreme da se pomirite sa  tim da je doslo  vreme za raskid. Vasa voljena osoba nesto jako vazno krije od vas.

Moguce je cak i to da su se njene emocije prema vama promenile…  Da to vise nije ono sto je bilo. Da, vrlo je moguce da je njena ljubav postala samo navika, i ma koliko da vas to bolelo, vi sa tim morate da se pomirite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Morate da shvatite da je za vas najbolje da krenete dalje, da  imate na umu da ce prava osoba doci brze nego sto mozete da zamislite. Istina je da ce vase srce biti slomljeno ali prosto receno, nekada je bolje  cak i to nego da ostajete kraj nekog ko je kraj vas samo zato sto  ne zeli da vam slomi srce.   Ono sto nije pravo… Svakako da ce puci, pre ili kasnije, i to je ono sto vi morate da imate na umu. Vazno je da dodamo da ce doci do toga da se razocarate, ali posle niza losih trenutaka, doci ce vreme srece i to je jedino sto treba da imate na umu.

Nekada moramo reci zbogom losim ljudima da bi smo dosli u situaciju da upoznamo one koji su pravi. Imajte to na umu i nemojte ni u kom slucaju dici ruke od onog do cega vam je iskreno stalo.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2