Karma svakome donosi ono sto je zasluzio: Astro za sve znakove!

Karma svakome donosi ono sto je zasluzio: Astro za sve znakove!

2023-07-05 0 By Admin

 Cinite dobro, i dobrim ce vam biti vraceno. To je parola pod kojom svi treba da zivimo, jer sve dodje na naplatu. Kad-tad…

 

 OVAN

Karma dolazi u vas zivot sa namerom da vas podseti da vama nikada nije poslo za rukom da zaboravite nekoga iz proslosti. Rec je o nekome do koga vam je bilo jako stalo, a tu osobu nikada niste zaboravili. Moguce  je da cete ponovo dobiti sansu da sa njom nastavite tamo gde ste stali, ali svakako da je to odluka koja je samo na vama.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo  da ste vi sami svesni toga ko je osoba koju ste povredili. Bas kao sto vam je i jasno da postoji  sansa da ta osoba ponovo bude kraj vas. Da vam oprosti.  Jasno je da i dalje postoje emocije, ali vama vas ponos ne dozvoljava da kazete  izvini. Razmislite jos jednom,  jer kada karma dodje po svoje, sve je uzaludno.

 

 BLIZANCI

Karma za vas ima lepe vesti. Period koji je iza vas je bio jako tezak, ali ono sto moramo reci jeste da dolaze dani kada ce sve doci na svoje. Neki pripadnici vaseg znaka ce moci da kazu da su srecni i da je sve doslo na svoje. Nemojte ni u kom slucaju odustajati od onog sto zelite. Ako postoji neko do koga vam je stalo, borite se za tu osobu.

 

 RAK

Vazno je da kazemo da je nekome iz vase blizine stalo do vas. Ta osoba je spremna da vam  na svaki nacin svoju emociju dokaze.  I karma dolazi u vas zivot sa namerom da vam dokaze da ste zasluzili dobro. Cinili ste lepo, lepim ce vam biti vraceno. Nema sumnje da vam se smesi nova sansa za srcu   i da  ste je zasluzili.

 LAV

Slede dani kada ce sve biti  u redu jer nema sumnje da ste vi zasluzili da sve dodje na svoje.   Period koji je iza vas  je bio jako tezak i bolan, ali sreca ce konacno da dodje i pokuca na vrata vaseg zivota. Karma je za vas spremila   jedno lepo  iznenadjenje i nema  nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce ta sreca da se javi…

 

  DEVICA

Nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da  je sve doslo na svoje. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da  ne smete da zaboravite   ljude koji su bili uz vas onda kada  vam je bilo tesko. Morate da imate na umu da  je nekada jako vazno sacuvati ono sto imamo, pa cak  i po cenu toga da  odustanemo od onog sto  hocemo.

 

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2