Pravo cudo! Ovaj znak je prolio more suza,a sada mu slede meseci radosti!

Pravo cudo! Ovaj znak je prolio more suza,a sada mu slede meseci radosti!

2023-07-06 0 By Admin

 Dragi nasi, ako ste rodjeni u  znaku Ribe, znajte da nema nimalo sumnje da vama dolaze dani kada ce sreca biti na vasoj strani…

 

Drage  ribe, vi treba da se radujete i da verujete u cudo. Jer, samo je pitanje dana kada ce ono konacno da usledi u vasem zivotu i kada ce doci do toga da se sve promeni iz korena. Patili ste mnogo i to je najveca moguca istina. Mozemo cak da kazemo da ste prosli kroz neke jako teske  situacije kada ste gubili veru u emocije, u srecu, kada vam je delovalo da nista nije i ne moze biti onako kako bi ste vi zeleli.

Razocarali su vas neki ljudi koje volite. Povredili su vas,  i moguce je da vi u ovom trenutku mislite da vama cak nije ni sudjeno da imate nekoga, ali polako. Niste u pravu.  Vrlo uskoro ce doci do toga da upoznate jednu osobu koja ce vasem zivotu dati jedan novi i lepsi smisao. Osoba koja ce umeti da vas voli iskreno i da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. To je ono sto moramo naglasiti. Zato, samo pustite da vas vodi srce jer je ono onaj put kojim  treba da idete. Doci ce do velikog preokreta u vasem zivotu  i konacno cete moci da kazete da je sve  u redu i da  je sreca napokon odlucila da vas pocasti, a nema nimalo sumnje da jeste.

Ako je doslo do toga da vas povredi neko do koga vam je stalo, onda treba da se zapitate da li  je ta osoba zasluzila da joj date jos jednu sansu. Nema bas nimalo sumnje da ce ona umeti da vam na delu dokaze da se kaje,a sve ostalo zavisi samo od vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2