Danas je magicni 7.7! Sedam je srecan broj,donosi ispunjenje zelja!

Danas je magicni 7.7! Sedam je srecan broj,donosi ispunjenje zelja!

2023-07-06 0 By Admin

 Broj sedam od davnina vazi za jedan od najjacnih ali i najsnaznijih brojeva. Veruje se da on privlaci dobre stvari.  Saznajte ko ce ovaj 7.7.2023. godine pamtiti zauvek.

 

   LAV

Nema sumnje, vama ce ovaj sedmi juli biti magicni. Doci ce do ostvarenja vasih zelja,  i vrlo je moguce da cete pri tome da shvatite da postoji neko ko je spreman na delu da vam dokaze i pokaze svoju snagu i ljubav. Nije nemoguce da je rec o osobi koju vi smatrate svojim prijateljem ali ona prema vama odavno gaji drugaciju vrstu emocija i u to nema bas nimalo sumnje. 

Pitanje je samo da li vi zelite da se desi nesto vise od prijateljstva, jer ako je vas odgovor potvrdan onda nema razloga da cekate na bilo sta. Magicni trenuci vam slede danas kada vam ta osoba konacno prizna sta je ono sto prema vama oseca i sta je ono sto zapravo zeli kada ste vi u pitanju.  Imajte na umu da ce ovaj dan moci da promeni sve u vasem zivotu jer ako sa tom osobom stupite u emotivnu vezu,srece vam nece faliti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sto se tice pripadnika vaseg znaka koji su sada u vezi, imajte na umu da je vasa voljena osoba iskreno zaljubljena u vas. Da je to ona prava ljubav. Ovo vrlo lako moze biti dan za prosidbe, dan kada su cuda moguca i kada ce sve da dodje na svoje. No, ne smete da dozvolite da se bilo ko mesa i da bilo ko utice na vase odluke. Neka ovo bude dan kada cete sebi da dozvolite da slusate svoje srce jer je to jedino sto je zapravo vazno. I samo u tom slucaju cete moci da kazete da su se snovi ostvarili,a  da ste vi konacno dosli do svog cilja i dobili sve  ono na sta ste tako dugo cekali!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2