Ljubavne tarot karte otkrivaju istinu: Ovim znacima slede radikalne zivotne promene!

Ljubavne tarot karte otkrivaju istinu: Ovim znacima slede radikalne zivotne promene!

2023-07-07 0 By Admin

 Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da dolaze dani kada ce cuda biti moguca, ali jedan zodijak mora da se zapita sta je ono sto tacno hoce…

 

 OVAN

Vama ljubavne karte otkrivaju da je doslo vreme da se fokusirate na ono do cega vam je stalo. To je jako vazno. U ovom  trenutku  ste u dilemi i ne znate ni sami sta je za vas najbolje. Moramo reci da ste vi neko ko je spreman da se bori svim silama za svoje zelje. Kada vam je do necega stalo vi cete naci nacina da to i dobijete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Morate da znate da vas voli jedan lav i da je spreman na sve ne bi li vam to i dokazao i pokazao na delu. Vazno je da kazemo da ste vi neko kome je ponos naglasen ali sada je vreme da se oslonite na sebe… Mnogo toga ste prosli ali kraj njega je sve moguce da krene na bolje. Ako mu date priliku moguca je sreca.

 

 BLIZANCI

Vazno je da znate da dolaze dani kada ce mnogo toga doci na svoje. Mnogo ste patili i to je istina ali napokon  sve  moze da se sredi. Znaci vam sto je jedan rak uz vas ali  vi ni u kom slucaju ne smete da mu dajete laznu nadu.  Ukratko receno, morate da znate da je bitno da ne dizete ruke od svojih namera.

 

 RAK

Jedan lav sve vise misli na vas. Ljubavne tarot karte otkrivaju da bi ste trebali da mu date sansu. On vas iskreno voli, i spreman je na sve ne bi li vam na delu dokazao i pokazao svoju ljubav.  Znaci vam sve to i i ne smete ni u kom slucaju da odustajete  od srece koja je sada na korak od vas. Svakako da su vasi aspekti za srecu veci nego sto mozete i da zamislite.

 

 LAV

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da vas voli jedna devica. Skoro da nema toga sto ona za vas ne bi uradila. Ljubavne tarot karte najavljuju da je vreme da joj date sansu jer je moguce da cete kraj nje dobiti sve ono sto ste oduvek zeleli. Samo cuvajte svoje  srce i cuvajte tu ljubav koju vam je sada Bog dao.

 

 DEVICA

Konacno ste srecni. Imate na umu da ste neko ko je prosao sve i svasta,ali se cini da se karte konacno sklapaju i da je napokon sve bas onako kako je oduvek i trebalo da bude. Jednom raku ste blizu i on vazi za osobu koja ce umeti da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav i svoje emocije. No,  ljubomora vam svakako  ne moze prijati u ovom slucaju.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2