Ovi znaci imaju najvise sanse da do kraja leta nadju srodnu dusu!

Ovi znaci imaju najvise sanse da do kraja leta nadju srodnu dusu!

2023-07-07 0 By Admin

   Ljubav je nesto na sta se ceka, i nesto sto svi zelimo, jer je  izvor i svrha zivota voleti i biti voljen.

 

  JARAC

Vi se ubrajate u jedan od znakova koji ima najvise sanse da do kraja leta nadje srodnu dusu. Moramo reci da je izvesno da vi u ovom trenutku u svom srcu imate osobu do koje vam je stalo,a koja ne moze da vam uzvrati istom merom. To vas jako boli, ali svakako da ne gubite nadu da to moze da se promeni i da ce do toga i doci. Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da ne smete da  dizete ruke od emocija.

Osoba ste koja nikada i ni u kom slucaju ne  odustaje od svojih namera, i tako treba i da ostane.  Jedan rak vam je sada u mislima ali moramo reci da to ipak nije ono pravo.  No, polako, osoba koja je samo vama sudjena ce uci u vas zivot polovinom avgusta. I to vrlo lako moze da bude ljubav na prvi pogled, jedna od onih emocija kada konacno shvatamo da na prave stvari vredi cekati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste sada u vezi, velike su sanse da to ipak nije ono pravo. Da ni vama ni drugoj osobi nije stalo kao nekada, i da je vasa ljubav postala navika. Ono sto moramo da kazemo jeste da je od velike vaznosti da imate na umu da  je neke stvari vazno prekinuti kada ne idu… Jer da bi dosli pravi ljudi u nas zivot, prvo moramo da okrenemo ledja onima koji su vec tu, a koji ne znaju da nas cene ili usrece. Do kraja leta vam vrlo verovatno sledi raskid, a onda nova ljubav. Sve ce se odigrati jako brzo. Toliko brzo da ni sami necete znati sta vas je snaslo ali srecni cete svakako biti…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2