Ljubav za subotu: Moguce je da ce doci do neocekivanih svadja!

Ljubav za subotu: Moguce je da ce doci do neocekivanih svadja!

2022-07-08 0 By Admin

 Pred nama je subota, i ovo moze da bude dan kada ce sve doci na svoje, ali i kada nekome sledi raskid…

 

OVAN

Moguce je mnogo toga kada je ovaj dan u pitanju. To je ono sto moramo da naglasimo. Stalo vam je do jedne vage, ali bitno je da danas dobro pazite  na to sta ona prica.  Ona u ovom slucaju bas i nije srecna. Prosla je mnogo toga, ali je vazno da kazemo da ce doci do razocarenja na koja niste spremni.

 

 BIK

Konacno ce sve da dodje na svoje.  Ovaj dan ce biti prilika da se uverite u to da vas voli jedna vaga. Spremna je na sve ne bi li vam na delu dokazala  i pokazala svoju ljubav. Ono sto moramo reci jeste da je vasa ljubav dovoljno velika da joj sve  oprostite ali  prosto, nemojte zuriti.

 

 BLIZANCI

Konacno ce  i vama biti jasno koliko je jedan rak spreman da cini zbog vas. Uvek vas je voleo i nema sumnje da je osoba koja je istrajna  u svojim zeljama i planovima. Moramo biti iskreni i reci da je cinjenica da je on osoba koja je zasluzila vasu ljubav, ali sve ostalo samo od vas zavisi i od toga sta vi licno zelite.

 

 RAK

Jednostavno,ovo nije vreme kada treba da mislite na proslost. U tom slucaju nece biti srece. Vi morate da krenete dalje, morate da nadjete  nacina da zaboravite jednu osobu koja nikada nije umela ni znala da vas usreci. Neka ova subota bude dan za nove pocetke u vasem zivotu jer ste ih zasluzili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ovo ce biti dan kada ce cuda biti moguca. To je jako vazno da kazemo, ali ni u kom slucaju ne smete da se fokusirate na druge ljude… Mislite na sebe. Mislite na ono sto vi licno zelite jer je to najbolja moguca opcija.Ovo ce biti dan kada treba da sami sebi budete na prvom mestu.

 

 DEVICA

Iako vas neko do koga vam je stalo laze, vi toj osobi svesno prastate i dajete joj  sansu za sansom. To ce vam se jednom obiti o glavu i vi to dobro znate, ali je problem u tome sto odbijate da priznate istinu…  Sve se nadate njenoj promeni do koje nikada nece doci i to je cinjenica.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2