Test licnosti! Izaberi magicnu svecu – saznaces istinu o svojoj buducnosti!

Test licnosti! Izaberi magicnu svecu – saznaces istinu o svojoj buducnosti!

2023-07-11 0 By Admin

  Pred vama je danas jedan test licnosti. Izaberi magicnu svecu i saznaces delic svoje buducnosti…

 

Ako si izabrao magicnu svecu broj jedan:

Oni koji su izabrali ovu svecu mogu da se nadaju da ce doci do velikih promena u vasem  zivotu. Moguce je da ce doci do toga da na jedan poseban nacin shvatite da neko iz vase blizine ima potrebu da vas ima  u zivotu, ali ne kao prijatelja. Vi tu osobu nikada niste smatrali evenutalnim emotivnim partnerom. To je izvesno, i zato vam nece biti nimalo  lako da u danima koji su pred nama kazete istinu i da se  suocite sa emocijama te osobe. Moramo reci da je cinjenica da vas ta  osoba iskreno voli i da nema toga sto za vas ne bi uradila. Ponasajte se u skladu sa tim, jer je to   cinjenica, i kraj te osobe itekako mozete da nadjete svoj mir.

Uzivajte u svemu sto dolazi, i bice vam jasno da je najvaznije od svega da slusate svoje srce. Ako ste sada slobodni i ako toj osobi date priliku.  Izvesno je da cete vremenom shvatiti da je to bila najbolja moguca odluka.

 

 

Ako si izabrao magicnu svecu broj dva:

Oni koju su izabrali ovu svecu mogu da se raduju jer im dolaze dani kada ce cuda biti moguca. To  je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko je spreman na sve zbog vas i to je vrlo jasno i izvesno. Moguce je da ce doci do toga da jedna osoba iz vase proslosti pozeli da se vrati u vas zivot. To je samo na vama, ali moramo reci da je potrebno da date sebi dovoljno vremena kako bi ste shvatili sta je ono sto zelite.

Nemojte obecavati ono sto niste  u stanju da ispunite.  Neka vam bude na umu da nema nista lose u tome da predjemo preko ponosa ako cemo zauzvrat dobiti svoju srecu. Vasa proslost moze da postane ponovo vasa sadasnjost i buducnost.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2