Astro prognoza do kraja meseca:Ovo je istina o tome sta vas ceka!

Astro prognoza do kraja meseca:Ovo je istina o tome sta vas ceka!

2023-07-08 0 By Admin

   Kraj meseca jula nije blizu, i ima i vise nego dovoljno vremena za promene.

 

 OVAN

Astro prognoza do kraja meseca je jako povoljna za vas. U to nema nimalo sumnje. Mozemo da kazemo da ce doci do ostvarenja jedne vase velike zelje. Cinjenica je da ste mnogo cekali na to da se kolo srece okrene,ali se to konacno i desilo. Osmeha vam nece faliti, to je ono sto je sasvim sigurno.

 

BIK

Moramo da kazemo da cete do kraja meseca moci da kazete da je sve napokon onako kako bi ste i zeleli da bude. Zvezde su na vasoj strani i nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da postoji neko ko ce vam na delu dokazati svoje emocije. Mnogi slobodni  pripadnici vaseg znaka mogu da ocekuju neocekivano.

 

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Ali, nemojte se dvoumiti oko toga da li da toj osobi date sansu.    Dolaze dani kada ce cuda biti moguca ali i kada vi sami mroate da se odlucite  sta je ono sto vam za srecu tacno treba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Emocije su vam na prvom mestu. To je ono sto moramo da kazemo. Jedan lav je spreman  da vam svoju ljubav dokaze na delu.  U narednim danima cete dobiti ono sto ste dugo cekali. Smesi vam se jako lep period kada su emocije u pitanju, a ostalo je samo na vama.   Nemojte gledati u proslost.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da vas voli jedan rak,ali je vas problem sto vi u ovom trenutku niste spremni da mu date priliku. Bilo vam je slomljeno srce, pa u ovom trenutku niste ni sami sigurni u to sta zelite. Istina je da imate potrebu da imate nekoga,ali vas je strah toga da ce neko da vam slomi srce.

 

 DEVICA

Ovo je vrlo lep period za vas. Do kraja meseca ce zvezde biti na vasoj strani. Pre svega ce vam krenuti na polju karijere, ali ono sto je izvesno jeste da moze i na polju ljubavi ukoliko se budete vise trudili. Samo je vazno da dobro pazite kome verujete i kome odajete svoje tajne. Cuvajte ono sto imate i idite ka svojim ciljevima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2