Tvoja najveca zelja ikada! Izaberi zlatnu ribicu i saznaj hoce li se ostvariti i kada!

Tvoja najveca zelja ikada! Izaberi zlatnu ribicu i saznaj hoce li se ostvariti i kada!

2023-07-10 0 By Admin

 Vreme je za promene, ali i za istinu o tome kada ce doci do ostvarenja  zelje koja je najveca koju si ikada imao.

 

Ako si izabrao ribicu broj jedan:

 

Vreme je da kazemo da, ako si izabrao ovu zlatnu ribicu, to znaci da ce doci do toga da se ostvari niz tvojih zelja. Samim tim, velike su sanse da ces dobiti i ono sto u ovom trentuku zelis vise nego ista na svetu. Moguce je da si sada usamljen i da zelis da se to promeni…

Da napokon nadjes nekoga ko ce te usreciti i ko ce tvom zivotu dati jedan novi, lepsi smisao. Ti si osoba koja vazi za nekoga ko ume da voli, za nekoga ko  sve cini za one do kojih ti je stalo. Ako si izabrao ovu ribicu znaj da nema nimalo sumnje da ce niz tvojih zelja da se ostvari do kraja ovog meseca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si sada slobodan, te ako se ova zelja tice emocija i ljubavi, mozes da  budes potpuno siguran da ce ona i da se ostvari. Ti si tipicni primer nekoga ko ume da se bori za ono sto  hoce, i vazis za osobu koja se ne  nada da ce joj nesto pasti na neba, vec  za osobu koja  je borac. Ova tvoja zelja moze da se ostvari  pre nego sto mozes i da zamislis.

Ali svakako ces do kraja jula da saznas sve i da ce doci do jednog emotivnog pocetka u tvom zivotu.  Vazno je da naglasimo da je greska ako mastas o osobi iz svoje proslosti. Nas iskreni savet jeste da proslost ostavis iza sebe. Jer se tamo nista nije promenilo. Neka proslost ostane proslost, a ti se  fokusiraj na svoju buducnost i uzivaj u njoj na najlepsi nacin.  Istina je da ces tek da dozivis i docekas najlepse promene i trenutke…

 

Ako si izabrao ribicu broj dva:

Ako je ova zlatna ribica  tvoj  izbor, nema razloga da se brines. Ovu zlatnu ribicu ce izabrati samo oni koje ce sreca pratiti na svakom koraku u danima koji su pred nama. Vazis za nekoga ko je borac i ko nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto hoce. Vazno je da naglasimo da je samo pitanje dana kada ces da shvatis da postoji  neko u tvojoj blizini ko ce biti u stanju da se na svaki moguci nacin bori  za tvoje srce i za tvoju ljubav.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2