Ljubavna sreda:Jednom znaku najlepsi dan u celom zivotu!

Ljubavna sreda:Jednom znaku najlepsi dan u celom zivotu!

2022-07-12 0 By Admin

 VAGA

Slede dani kada su cuda moguca. Kada ce doci do svega ono sto zelite, kada ce jedan lav na delu da vam dokaze i pokaze svoju ljubav. Ljubavna sreda  je pred vama, dan kada moze da se desi pocetak jedne ljubavne price. Mnogo ste patili ali se svemu tome konacno blizi kraj. Mislite o tome.

 

SKORPIJA

Vazno je da kazemo da ste vi neko ko ce umeti da  donese jako vaznu odluku.  Ova ljubavna sreda ce biti primer da postoje cuda  i da svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto zeli i sto zasluzuje. Ako postoji  neko koga  volite, znajte da ta osoba zasluzuje mnogo vise od onog sto ima.

 

STRELAC

Vazno je da ne obecavate mnogo. Da ni u kom slucaju ne pravite  velike planove i da prosto  uzivate u trenutku. Ovo vrlo lako moze biti dan kada cete shvatiti da vas voli jedan rak i da je spreman na sve zbog vas. Ali, dajte onoliko koliko dobijete.

 

 JARAC

Nije bitno ko sta kaze vec sta je ono sto vi zelite. To je poruka koju imamo za danas.  Uzivajte u danima koji su pred  vama jer je moguce da ce doci do promena  na koje vi sada niste spremni.  Ali, vazno je da  imate na umu da je vas zivot samo vasa licna stvar, bas kao i odluke.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da slede dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. Ako postoji neko do koga vam je stalo, trebali bi ste tu osobu da cuvate jer je ona neko ko je pre svega jako iskren. Cuda su moguca onome ko u njih veruje. To morate da znate. 

 

RIBE

Odlicno se osecate. Jako je bitno da  tako i ostane a to je moguce samo ukoliko budete cuvali ono do cega vam je stalo. Voljena osoba vam je verna. Svakako da treba da cenite to sto imate sa njom i da ne date nikome da vam kvari srecu.

Stranice: 1 2