Raskid sa prosloscu!Ovaj znak se uvek vracao bivsem,ali sada je stvarno kraj!

Raskid sa prosloscu!Ovaj znak se uvek vracao bivsem,ali sada je stvarno kraj!

2023-07-10 0 By Admin

 Neke ljubavi ne mogu da se prebole. Neke ljubavi nemaju  kraj…

 

   SKORPIJA

Drage skorpije, ma koliko da vas bolelo, ma koliko da vam bilo tesko… Znajte da je raskid sa prosloscu i  novi pocetak u vasem zivotu ono sto vam je istinski potrebno. Vase emocije prema nekoj bivsoj ljubavi su veoma jake i intezivne i u to nema nimalo sumnje. Ali, ono sto je cinjenica, ta osoba zapravo nikada nije znala da ceni ono sto ima sa vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ta osoba zapravo nikada nije naucila da ceni vasu ljubav. Imajte to na umu i shvatite vec jednom da vam prosto nece nista doneti to vracanje na stare staze. Koliko ste vec puta pokusali? Koliko ste puta zaboravili na sve i davali nove sanse?  Vi dobro znate  koji je odgovor na to pitanje. I u skladu sa tim, vreme je da se na sve to stavi tacka.

Ako ste sada u vezi sa nekim kome ste po ko zna koji put dali sansu, imajte na umu da je samo pitanje dana kada cete zbog toga zazaliti. Doci ce do toga da saznate da vas je ta osoba slagala nesto. Da vam je zapravo precutala  nesto sto je vama od zivotne vaznosti i vi zaista necete znati kako da se ponasate, ni sta da radite. Imajte na umu da ne mozete nista da promenite. Da  nije do vas, i da se ljudi ne menjaju. Ceka vas slomljeno srce, jos jednom, a onda dani i dani tuge, suza i kajanje. Kajanje jer ste znali, u svojoj dusi, da ta osoba nece moci da bude ono sto  vi hocete, a ipak ste joj verovali. No, kajanje vam nece vredeti, i pokusajte da ostanete pribrani.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2