Zatvori oci,zamisli zelju iskreno,svim srcem! Ribica koju izaberes otkriva hoce li se ostvariti!

Zatvori oci,zamisli zelju iskreno,svim srcem! Ribica koju izaberes otkriva hoce li se ostvariti!

2023-07-19 0 By Admin

  Zivot bez  zelja nije zivot, bas kao ni bez ljubavi. Danas vam donosimo test licnosti. Izaberite jednu ribicu, i zamislite zelju. Saznacete nesto sto ne ocekujete.

 

Ako si izabrao zlatnu ribicu broj jedan!

 

Ova zlatna ribica je odlican izbor. Sta god da si ovog puta zamislio, znaj da je skoro pa izvesno da ce se i ostvariti. U to nema sumnje. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo moguce da ces morati da cekas  na ostvarenje te zelje jer se cini da do njega nece doci onda kada ti to budes  hteo. No, polako. Imaj na umu da se sve desi u pravo vreme za onog ko ume i zna da ceka. Ova zlatna ribica je pokazatelj i toga da si ti osoba koja ima veliku dusu. Da si ti neko ko je uvek pokusavao svima da pomogne, svima da se nadje, da razume, da saslusa..  Vrlo cesto si stavljao svoje  emocije i svoje licne zelje na drugo mesto. Ali, nema sumnje da dolaze dani kada ce se tvoja dobrota isplatiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako se ova zelja  tice emocija, u smislu pronalska srodne duse, znaj da je krajnje  izvesno da ces imati ljubav kakvu si oduvek cekao. Nema razloga da se plasis toga da ces ostariti sam, jer se to nece desiti. Samo je moguce da ce ta osoba uci u tvoj zivot kada se tome ne  budes nadao, ali bilo kako bilo, ona ce ti na delu dokazati i pokazati sta je to zapravo prava ljubav. I to je jedino sto je vazno. Ova zlatna ribica je najava da dolaze bolja vremena u tvoj zivot.

 

Ako si izabrao zlatnu ribicu broj dva!

Ako si izabrao ovu ribicu, ipak je za tebe bolje da razmislis. Sta god da si ovog puta zamislio kao zelju, moras da imas na umu da je to  za tebe lose iz nekog razloga. Moguce je da se ova zelja tice necega sto  tvoje srce iskreno zeli, ali isto tako, necega  zbog cega se tvoj razum protivi. Samo ti znas o cemu je rec, ali svakako da je ovo  za tebe mnogo manje od onog sto ti iskreno zasluzujes.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2