Bivse ce postati sadasnje! Do kraja meseca ovim znacima sledi pomirenje!

Bivse ce postati sadasnje! Do kraja meseca ovim znacima sledi pomirenje!

2023-07-13 0 By Admin

 Neke ljubavi nemaju srecan kraj, a nekima je sudjeno da se bas nikada ne zavrse.

 

 

   LAV

Nema sumnje da cete do kraja meseca kraj sebe ponovo imati svoju bivsu ljubav. To je osoba koju vi nikada niste prestali da volite i nema nimalo sumnje da vam je do nje i dalje iskreno stalo. To je ono sto moramo da naglasimo.  Cini se da ste dali sve od sebe kako bi ste je preboleli ali jednostavno, neke ljude ne mozemo nikada zaboraviti. Mozete da ocekujete vrlo uskoro da dodje do toga da se  vama ta osoba javi, ili da se jednostavno desi vas susret.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nema sumnje da emocije postoje sa obe strane, ali samo od vas zavisi hoce li se medju vama nesto ponovo desiti. Jer, iako ta osoba isto oseca i zeli, vi ste krivi sto je uopste doslo do vaseg prekida i ona vam vise ne veruje. Morate mnogo da radite na sebi, mnogo da se menjate, ako  zelite da to sa vama  uspe i opstane. No, svakako da do kraja meseca sledi  jedan novi pocetak sa osobom iz vase proslosti.  Naravno, niko ne kaze da to mora  biti biti  obnova veze,  moguce je prosto da cete samo ponovo uspostaviti kontakt, poceti da se srecete cesto, da pricate… A za neke druge stvari i nove pocetke u smislu ljubavne veze  ipak  treba vremena, buduci da oboje morate da budete sigurni u to sta je ono sto tacno  hocete i sta je zapravo ono sto vam za srecu  treba.

Jako  je vazno da dodamo da ste vi neko  ko ima  stav, i da je bitno da tako i ostane. Nikada niste  dizali ruke i odricali se onoga do cega vam je stalo. Do te osobe  vam je stalo mnogo vise nego sto mozete i hocete uopste da priznate. Ali, da bi se desila ljubav,  morate da imate na umu da oboje morate pristati na neke kompromise jer samo tada moze ljubav da pobedi.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2