Karmicka veza!Ovom paru zodijaka je sudjeno da se zauvek voli – raskidaju,ali se uvek pomire!

Karmicka veza!Ovom paru zodijaka je sudjeno da se zauvek voli – raskidaju,ali se uvek pomire!

2023-07-29 0 By Admin

 Postoje neke ljubavi za koje ne postoji rok trajanja, kojima ne postoji kraj. Takva je ljubav izmedju ova dva znaka  zodijaka…

 

  SKORPIJA I LAV

Ovo je jako teska kombinacija. Prava karmicka veza, spoj dusa koje su razlicite. Jer, istina je da osoba rodjena  u znaku skorpije nema bas nista zajednicko sa onom rodjenom u znaku lava. To su dve razlicite energije, razlicite  poglede na svet imaju, pa su samim tim i njihove zelje razlicite. Jedino sto ih spaja i sto ih drzi zajedno je ta ljubav koja je prisutna medju njima i koja je veoma jaka. Ovo je par koji  kada se jednom zavoli, voli se vecno. Ali, isto tako par koji mora da bude jako istrajan u svojoj borbi iz prostog razloga sto se za ovakvu ljubav mora mnogo boriti i prosto mora dati sve od sebe.

Istina je da ovakve ljubavi vrlo retko imaju srecan kraj, i da je neophodno da ljubav bude jaka i snazna kako bi bilo moguce da bude trajna. No, svakako da ce ova dva znaka uvek, pre ili kasnije, naci put jedno do drugog. Karmicka veza je ona veza koja nikada ne kida sve niti, i koja ostaje i opstaje pa cak i onda kada su partneri na dve razlicite strane sveta. 

Ako ste rodjeni u jednom od ova dva znaka, a vasa voljena osoba u drugom, onda dobro znate o cemu pricamo. Mozda vi sada niste zajedno i mozda mislite da cak i ne postoji nacin da ponovo budete. Ali, vasa ljubavna prica je snazna i  nikada se zapravo nece potpuno zavrsiti. Ono sto moramo da dodamo jeste da ocekujete susret sa  osobom do koje vam je stalo. Mozda vi na neki nacin cak i bezite od te osobe, mozda se vodite time da je daleko od ociju daleko i od srca, ali niste u pravu. To prosto nije istina, jer ono sto je pravo, uvek opstane i uvek pobedi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2