Ljubavna subota – evo ko ce danas jako da pati,a ko da se zaljubi!

Ljubavna subota – evo ko ce danas jako da pati,a ko da se zaljubi!

2022-07-15 0 By Admin

 VAGA

Sve je u redu. Imate nekog ko je spreman na sve ne bi li vas imao kraj sebe. Osoba ste koja je stvorena za pravu ljubav.  Ovog puta  nema nimalo sumnje da cete dobiti sve ono o cemu ste do sada mogli samo da mastate.

 SKORPIJA

Ljubomora vam  je veliki problem ali to je samo zato sto ludo  volite i sto ne znate kako da se ponasate. No, voljenoj osobi je sve teze da vas razume i pre ili kasnije ce joj puci film i odlucice da od vas zauvek ode.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Ova subota ce biti dan velikih odluka kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo.  Imate kraj sebe nekog ko ce vam dati sve sto ima ali ono sto moramo da kazemo jeste da  onoliko koliko vam da, isto toliko ce traziti i od vas.

 JARAC

Smesi vam se vrlo lep  razgovor sa osobom do koje  vam je stalo. Ne kazemo da ce doci do ljubavne price jer nece ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da joj je do vas iskreno stalo. Cuda su itekako moguca kada ste vi u pitanju.

 VODOLIJA

Bitno je da imate na umu da postoji neko ko bi za vas  i zbog vas ucinio sve. Samo se nemojte libiti da toj osobi na delu dokazete svoju ljubav. To bi mogla da bude ljubav iz snova i da vam se konacno pocnu desavati lepe stvari.

 RIBE

Vama ova subota moze da bude  dan tokom kojeg cete morati da donesete velike odluke. To ce vam biti tesko i bolno ali na kraju krajeva, najvaznije je biti posten. Nema  te tajne koja je tajna  zauvek ostala. Mislite o tome.

Stranice: 1 2