Neka hrabro idu ka svojoj sreci!Karma ce nagraditi ova dva  znaka,ostvarice im se najveca zelja!

Neka hrabro idu ka svojoj sreci!Karma ce nagraditi ova dva znaka,ostvarice im se najveca zelja!

2023-07-15 0 By Admin

 Ako ste rodjeni u jednom od ova dva znaka, znajte da ce sreca jako brzo da pokuca na vrata vaseg  zivota…

 

  LAV

Vi ste znak kojeg ce karma nagraditi. Uvek ste cinili dobra dela i nema nimalo sumnje da ste zasluzili da se kockice spoje i da sve dodje na svoje. I tako ce i biti i to mnogo brze  nego sto vi mozete da zamislite. Moramo da kazemo da je cinjenica da sada gajite jake emocije prema jednom lavu. I ono sto vi ne znate,a sto svakako jeste vazno, da on oseca isto prema vama. Samo je pitanje trenutka kada ce on da skupi hrabrost da vam kaze sve sto misli, sve sto oseca… I to je cinjenica. Vas ce karma nagraditi sa tom predivnom ljubavnom pricom i nema nimalo sumnje da ste je vi i zasluzili.

Lavovi koji su sada u vezi mogu da ocekuju da dodje do toga da im jedan rak pocne  nedostajati. Jednostavno je moguce da se probude neke stare emocije i da vi u trenutku shvatite da ta osoba sa kojom ste nije ona prava. Ali, ono sto je svakako najlepse, ta osoba ce  imati istu zelju i nema bas nimalo sumnje da joj je iskreno stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ukratko receno, ako dodje do toga da  shvatite da vasa trenutna veza nije ono sto vas cini srecnim, znajte da je to sasvim u redu. Znate li zasto? Zato sto je sve to  karma, sve je to njen plan, a ona je ovog puta resila da vas nagradi i posalje vam nekog ko ce vas voleti onako kako vas niko nikada ranije nije voleo. I to je jedino sto je iskreno vazno i bitno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2