Smenjuju se sudbinski ciklusi: Jedan zodijak mora biti spreman na sve!

Smenjuju se sudbinski ciklusi: Jedan zodijak mora biti spreman na sve!

2023-07-13 0 By Admin

 Iako toga mozda nismo ni svesni, postoje sudbinski ciklusi.  Ako ste rodjeni u ovom znaku, vrlo je moguce da ce doci do toga da se kolo srece okrene…

 

  OVAN

Sudbinski  ciklus u kome se sada nalazite bas i nije ono sto vam treba i ono sto vas cini srecnim. Pre da se sada nalazite u  onom kada nista nije onako kako bi ste zeleli. Ali moramo da kazemo da je jednostavno nemoguce da neke stvari izbegnete jer ovo nije period kada je sreca na vasoj strani. Vi morate dobro da razmislite o svemu i da se zapitate sta je zapravo ono sto hocete. Neko iz vase proslosti sve vise razmislja o tome da se vrati u vas zivot. To je izvesno ali je konacna  odluka samo na vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, ako je vama ta osoba u mislima te ako je ona neko  do koga vam je stalo trebalo bi da razmislite o tome da je mozda pametno da rizikujete i da toj osobi date jos jednu sansu. Naravno da nista ne treba da se desi preko noci. Ali, mi ovog puta zelimo da vam predocimo mogucnost da  razmislite o tome da se vasa sreca bas kraj nje nalazi.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je izvesno da cete u danima koji su pred nama dobiti vesti koje niste ocekivali.  To moze vrlo lako da bude i samo priznanje te vase osobe koja ce konacno da skupi hrabrost da vam prizna da vas voli iznad svega. Da zeli jos jednu sansu sa vama, sto je  itekako vazno i bitno! Odluka o tome hoce li se nesto vise desiti je samo na vama,ali nema sumnje da se smenjuje sudbinski ciklus. Ako ste sada u vezi vreme je da razmislite o tome da li ste srecni. Da li je ta osoba ono sto vam treba? Da li mozete sebe da zamislite u toj vezi? Da li je to istinska ljubav? To su pitanja na koja morate sto pre da date odgovor, iz prostog razloga sto vas ta osoba mnogo voli…  Zapravo je samo pitanje dana kada ce doci do toga da vam postavi najvaznije zivotno pitanje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2