Ljubavni horoskop do kraja godine: Ovim znacima stize prava ljubav!

Ljubavni horoskop do kraja godine: Ovim znacima stize prava ljubav!

2023-07-29 0 By Admin

Dragi nasi,pred vama je ljubavni horoskop od jula do decembra. Istina izlazi na videlo.

 

 OVAN

Ljubavni horoskop do kraja godine za vas je jako povoljan. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste znak koji ume da voli svim srcem i koji uvek cini sve za ljubav. Osoba do koje vam je sada iskreno stalo prema vama oseca isto, i to je jedino sto je iskreno vazno. Cuvajte ljubav koju imate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Moramo reci da je jasno da ste vi sada svoje srce i svoju ljubav dali nekome ko ne zna da ceni ono sto sa vama ima. Ali, to ne znaci da treba tako da ostane, i da treba da se borite za tu osobu. Skupite snagu i krenite dalje. Kad zaboravite osobu koja je pogresna lako cete  naci onu koja je za vas iskrena i prava.

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop do kraja godine  nosi poruku da je vrlo vazno da se fokusirate na ljubav. Vi ste neko ko sada ima velike ciljeve, ali moramo da kazemo da treba da vam emocija bude na prvom mestu. Ako ste u vezi ili braku ni u kom slucaju ne bi ste smeli da zbog posla i karijere zapostavite voljenu osobu.

 

 RAK

Moze se reci da vas cekaju jako lepi trenuci do kraja godine. U to nema nimalo sumnje. Ali, ono sto moramo da naglasimo jeste da je cinjenica da je jednom lavu iskreno stalo do vas. Ako mu date priliku moguce je da ce na delu da vam dokaze kako je lepo voleti i biti voljen. Cuvajte to sto imate.

 

 LAV

Moramo biti iskreni.Sada vam je sudbina dala jos jednu sansu. Ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste smeli da odustajete i da se menjate. Cuvajte ono sto imate. Ranije ste se igrali sa emocijama,ali ako sada voljenu osobu izgubite, moracete da se pomirite sa tim da je to za sva vremena.

 

DEVICA

Ono sto je vazno, dolaze dani kada ce cuda biti moguca. Iskreno volite nekoga, ali je stvar u tome sto osoba za koju se borite prosto nije ona prava  i vi sa tim morate da se pomirite. One sekunde kada krenete dalje, sve moze da dodje na svoje. Vama je sreca sudjena iako vi nje niste svesni…  Samo se nemojte olako predavati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2