Bivsa ljubav ce se javiti ovom znaku,a evo ko ce se zaljubiti u prijatelja!

Bivsa ljubav ce se javiti ovom znaku,a evo ko ce se zaljubiti u prijatelja!

2023-07-18 0 By Admin

 U najavi su ljubavna desavanja koja mnogi zodijaci nisu mogli ni da sanjaju…

 

   RAK

Vasa bivsa ljubav mnogo misli na vas. To je ono sto moramo da kazemo. Nema sumnje da  joj je iskreno stalo do vas i da je ona prema vama iskrena. Da su njene emocije ciste. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste smeli da dozvolite da  vam neko ko vam je vec jednom slomio srce, to uradi ponovo. Ona jeste iskrena, iskreno se kaje, ali to ne znaci da treba da joj oprostite odmah. U tom slucaju mozete samo da zazalite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dajte joj priliku da vam na delu dokaze svoju ljubav, ali  joj isto tako trazite vreme kako bi ste se uverili u njenu promenu. Nije nemoguce da ce sve doci na svoje,ali ono sto moramo da kazemo jeste da vase odluke ne smeju biti naglo donete.

Neki pripadnici vaseg znaka bi mogli biti zaproseni u danima koji su pred nama. Ako volite jednako jako koliko ste voljeni, znajte da je moguce da sve dodje na svoje i da ce ovo biti srecan period za vas. Period kada ce ljubav da pobedi i kada je istinski bitno samo da ostanete uz voljenu osobu jer nema sumnje da se tu krije i vasa sreca.

Vazno je da dodamo da ovo nije period koji je povoljan za posao. Ukratko receno, nemojte sada pocinjati nove poslove jer bi moglo doci do toga da se razocarate. Ovo nikako nije vreme za nova ulaganja vec za to da budete razumni i ponasate se u skladu sa tim. Mozda vam ovi dani nisu sjajni,ali znajte da za sve postoji prvi i poslednji put, i pocetak i kraj.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2