Dok Rak tuguje, Devici stizu lepe vesti, a Skorpiji i Jarcu novac!

Dok Rak tuguje, Devici stizu lepe vesti, a Skorpiji i Jarcu novac!

2022-07-20 0 By Admin

 Mali horoskop za dane pred nama. Ova cetiri znaka ce doziveti najvece promene u danima koji slede…

 

 

 RAK

Vi ste znak koji sada tuguje. Konacno vam je jasno da osoba za koju se borite nije ona prava. Da ne vredi da se borite za nekoga ko ne zna i ne ume da se bori za vas. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali vreme je da krenete dalje. Ovi dani mogu da vam budu prilika za novi pocetak i cinjenica je da cete iskreno uzivati u danima koji su pred nama. Ali vazno je da kazemo da morate pre svega da proslosti okrenete ledja i da krenete dalje.

Osoba do koje vam je iskreno stalo nije pored vas. Moramo da naglasimo da ona zapravo i nije prava i da je bolje sto je tako. Trgnite se,dragi rakovi. Vi ste neko ko ne zasluzuje da tuguje vec da kraj sebe ima nekoga ko ce ga voleti iskreno i svim srcem. Mislite o tome.

Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da vam sledi jako lep period kada je u pitanju  karijera. Sada mozete da se ostvarite na svim poljima. Sada je moguce da vam krene na polju karijere, a za emocije ipak nije pravo vreme. Falice vam strpljenja.

 

DEVICA

Ako iko zna kako je kada se tuguje, onda ste to vi. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga i nema nimalo sumnje da ste prolili more suza ali sada konacno sve dolazi na svoje i u to nema nimalo sumnje. Moramo da kazemo da je vazno da ostanete ono sto jeste i da ne gubite veru. Sada vam mozda ne ide onako kako bi ste zeleli ali za sve postoji prvi i poslednji put. Vama uskoro stizu lepe vesti. Vrlo je moguce da cete dobiti ono na sta sta ste dugo cekali i da vam dolaze dani koji ce biti kao stvoreni za ljubav. Sreca je moguca onome ko u nju veruje i to je jedino sto je zapravo vazno i bitno. A sumnje nema da ste vi tu srecu zasluzili i da ce ona da usledi brze  nego sto mislite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2