Dok Rak tuguje, Devici stizu lepe vesti, a Skorpiji i Jarcu novac!

Dok Rak tuguje, Devici stizu lepe vesti, a Skorpiji i Jarcu novac!

2022-07-20 0 By Admin

 JARAC

Vas   zivot je cudo, i vi se ponasate u skladu sa tim. Vama ovih dana nije lako, imate velike zelje i  u ovom trenutku ni sami ne znate sta je ono sto hocete i sta vam zapravo  treba. Moramo da kazemo da radite mnogo ali da se to svakako za sada ne pokazuje kao rezultat. Imate probleme na polju karijere jer nemate dovoljno novca i to je cinjenica ali  to ne znaci da treba da ocajavate vec da date sve od sebe kako bi ste  spasili ono sto se spasiti da.

Vama u toku narednih nekoliko dana  mozete da ocekujete velike promene ali svakako da vam novca nece faliti.  Ono sto moramo da naglasimo jeste da je greska da bilo kome pozajmljujete novac. To bi mogla biti greska koja skupo kosta.

 

SKORPIJA

Konacno ce sve doci na svoje. Vi ste znak koji ima stav, znak koji ume i zna da se bori za ono sto hoce. Dolaze vam dani kada ce novac stici i kada cete konacno moci da kazete da ste nagradjeni za sav svoj rad i trud.

Ono sto moramo da kazemo jeste da  treba da pazite kome pricate o svojim problemima i da ni u kom slucaju svoje ideje ne delite sa saradnicima. Jako ste kreativni, moze se desiti da vam neko  samo glumi prijatelja, i na kraju iskoristi vase znanje…

Stranice: 1 2