Ljubav u narednim danima: Kraj problemima,susret srodnih dusa i prosidbe…

Ljubav u narednim danima: Kraj problemima,susret srodnih dusa i prosidbe…

2023-07-18 0 By Admin

Evo prilike da saznate sta vas ceka u narednim danima na polju ljubavi, sudeci po vasem znaku zodijaka.

 

OVAN

U narednim danima ne bi ste smeli da dozvolite da tudja misljenja uticu na vas. Pocnite da zivite onako kako vi licno hocete, a ne kako vam drugi kazu da bi ste trebali. Slede dani kada ce cuda biti moguca,ali na vama je da donesete neke odluke i istrajete u svojim namerama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ovo ce biti period kada ce jedna velika tajna izaci na videlo. Jako vam je stalo sto je jedan lav uz vas i nema nimalo sumnje da ce doci do toga da se vasa zelja kada je on u pitanju ostvari. Ali, ono sto moramo reci jeste da je od velike vaznosti da ne dizete ruke od ljudi koje volite.

 

BLIZANCI

Konacno cete i vi moci da kazete da ste voljeni. U narednim danima ce vam voljena osoba na jedan poseban nacin dokazati svoju ljubav. Moramo biti iskreni prema vama i reci da nema sumnje da vas jedan ovan voli iznad svega.  Dajte mu do znanja da cenite sve sto cini za vas.

 

RAK

Ovo je period kada su cuda moguca. Dakle samo ostanite ono sto jeste i nemojte nikome da dozvolite da vam prica kako cete ziveti. Imajte na umu da je jednom lavu iskreno stalo do vas, iako se na neki nacin ponasa kao da mu je svejedno. Samo pokusava da proveri vasu ljubav.

 

LAV

Sve je doslo na svoje. Volite iskreno i imate nekoga ko je spreman da na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Ali, ono sto moramo reci jeste da nema sumnje da vam sada ljubomora ni u kom slucaju nije potrebna. Ostanite ono sto jeste i nema razloga za brigu, nece vam faliti ni emocija, ni srece.

 

DEVICA

Slede dani tokom kojih cete morati da donesete neke vazne i velike odluke. Jedan rak je uz vas i voli vas iskreno i svim srcem. Ljubav bi trebala da vam bude na prvom mestu. Ono sto moramo da naglasimo jeste da morate da cuvate ono sto imate jer bi jednom moglo da vam bude zao sto ste prokockali pravu srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2