Ljubav za subotu: Jednom znaku ce vikend poceti na najlepsi nacin!

Ljubav za subotu: Jednom znaku ce vikend poceti na najlepsi nacin!

2022-07-22 0 By Admin

 VAGA

Vazno je da kazemo da je jednom raku stalo do vas. On je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Vi ste bili jako povredjeni i sada vam nije lako ali ono sto moramo reci jeste da nisu svi isti. Razmislite  o svemu i bice vam jasno sta je zapravo za vas najbolje. Neke stvari mogu da se promene.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Ljubomorni ste ali vi to dobro krijete i vas partner to sada ne moze ni da nasluti. Cinjenica je da vam je do njega iskreno stalo,ali vas ponos je sada jako naglasen. Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da se fokusirate kako bi ta veza bila uspesna i kako bi mogla da traje.  Ali  morate verovati voljenoj osobi.

 

STRELAC

Konacno ce sve doci doci na svoje. Ovaj vikend ce biti prilika da se snovi ostvare. Sve vise mastate o jednoj devici i nema sumnje da je ona bice do kojeg vam je iskreno stalo. Razmislite o tome sta hocete jer od toga mnogo zavisi. Bitno je da kazemo da je  za ljubav sada pravo vreme.

 

 JARAC

Moramo da naglasimo da je jednom raku stalo do vas. Da je spreman na sve ne bi li vam to i dokazao. Ali, zivot je samo jedan, i imajte na umu da se prave stvari dese onda kada im se najmanje nadamo. Ako mu date priliku moguce je da cete u toj vezi pronaci sve ono  na sta ste dugo cekali.

 

 VODOLIJA

Ljubav vam je sada jako vazna. Imate zelju da volite i da budete voljeni. No, osoba prema kojoj gajite emocije nije ona prava i vama je to jasno. Prestanite vec jednom da se nadate da ce ona da se promeni jer se to nece desiti. Uzivajte u emocijama i u danima koji su pred nama.  Moze sve vrlo lako da se dovede u red.

 

 RIBE

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. Posle niza razocarenja, ovaj vikend moze da donese jedan zaista lep susret. Ono sto moramo da naglasimo jeste da je velika greska sto marite za tudja misljenja. Trebalo bi da dozvolite sebi da zivite bas onako kako vi licno zelite…

Stranice: 1 2