Nova ljubav, pomirenje ili  materijalni dobitak? Izaberi magicnu kutiju i saznaj sta ti donosi avgust!

Nova ljubav, pomirenje ili materijalni dobitak? Izaberi magicnu kutiju i saznaj sta ti donosi avgust!

2023-07-29 0 By Admin

 Pred  nama je poslednji mesec leta. Evo sta donosi.  Mali test licnosti je pred vama…

 

Ako si izabrao magicnu kutiju broj jedan:

Ako si se odlucio za magicnu kutiju  broj jedan, znaj da ce avgust  biti mesec promena. Moze se reci da ce doci do toga da  se neke stvari iz korena promene. To je ono sto moramo da naglasimo. Ako postoji neko do koga ti je stalo, znaj da je vreme da budes hrabar i da toj osobi priznas sve sto mislis, osecas, sve sto ti je na dusi. Ovo moze da bude mesec koji ce ti doneti novu ljubav. Odnosno, avgust  ce biti prilika da se desi nova ljubav i da pri tome nadjes svoju srecu na koju u svakom slucaju dugo cekas.

Jako je vazno da kazemo da treba da slusas glas svog srca i da dozvolis da te ono vodi kroz zivot. Ovo ce biti period kada je vazno ono sto osetis, ono sto ti  govori srce, a da zanemaris glas svog razuma. To je vrlo vazno, jer samo u tom slucaju mozes da dodjes do svoje srece i da kazes da su se neke tvoje zelje ostvarile, sto si, bez imalo sumnje, zasluzio.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao magicnu kutiju broj dva:

 

Ako si izabrao ovu magicnu kutiju, znaj da ce avgust biti mesec kada ce doci do velike zarade. Dakle mozemo da kazemo da ce ovo  biti mesec kada ces da napredujes na polju karijere. To je vrlo  vazno da naglasimo. Ti si primer  nekoga ko ume da se bori za svoje snove. Moramo da kazemo da si jako i naporno radio, ali konacno dolaze dani kada ces biti nagradjen za sve to.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2