Ljubav  za nedelju:Od velike je vaznosti da  pazite kome prastate!

Ljubav za nedelju:Od velike je vaznosti da pazite kome prastate!

2022-07-23 0 By Admin

Kraj jos jedne sedmice je pred nama,a vrlo uskoro i kraj meseca juna. Evo sta vas ceka danas na polju emocija…

 

OVAN

Ljubav za nedelju bas i nece biti ono sa cim mozete da se pohvalite. To ne znaci da treba da ocajavate vec prosto da cekate da prava osoba  udje u vas zivot jer se to jos uvek nije desilo.  Jedan rak vam je jako vazan,ali to nije ona osoba koja vas je vredna.

 

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da je pred vama dan kada ce vam neko na delu dokazati svoje emocije. Mislite o tome i svakako da treba toj osobi da date sansu, iz prostog razloga sto je rec o nekome ko ce umeti da vas ceni na pravi nacin. Zivot je ipak samo jedan, nemojte gubiti svoju sansu za srecu.

 

 BLIZANCI

Ovo ce biti dani kada su cuda moguca. Dakle kada je u pitanju ovaj dan, znajte da je ljubav za nedelju nesto sa cim mozete da se hvalite. Ako ste sada slobodni,moguce je da cete saznati da je nekome jako stalo do vas. Da postoji neko ko je zbog vas spreman bas na sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ovo ce biti dani kada ce mnogo toga doci na svoje. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vam je velika greska sto dajete nove sanse nekome ko nije zasluzio nijednu. Mislite o tome. Jedan lav je spreman na sve da bi vas imao i usrecio,ali vi ga ne vidite jer vas zanima neko drugi ko ne zna da vas ceni.

 

LAV

Ljubav za nedelju  kada ste vi u pitanju moze da donese promene iz korena. Sada vam je jako stalo do jedne vage koja je spremna na sve ne bi li  vas pored sebe imala. Ako  ste spremni za novu vezu onda joj to stavite do znanja. Za vas je moguc novi ljubavni pocetak i samim tim nova sansa za srecu.

 

 DEVICA

Bitno je da kazemo da ce cuda da uslede u vasem zivotu mnogo ranije nego sto mozete i da zamislite. Ali ono sto je vrlo vazno da kazemo  jeste  da bi ste trebali vise da mislite na sebe i svoje zelje. Vi ste znak koji se uvek fokusira na druge ljude, i to je greska. Imate i vi prava na srecu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2