Ljubav  za nedelju:Od velike je vaznosti da  pazite kome prastate!

Ljubav za nedelju:Od velike je vaznosti da pazite kome prastate!

2022-07-23 0 By Admin

 

 VAGA

Slede dani kada ce sve doci na svoje,ali danas nije taj dan. Samo prestanite vec jednom da gubite svoje vreme na lava koji nikada nije naucio da vas ceni na pravi nacin. Moramo da kazemo da je od velike vaznosti da budete ono sto jeste.  Znajte da je vreme da jednoj osobi okrenete ledja  i date sebi sansu za srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  SKORPIJA

Konacno ce sreca da udje u vas zivot. Ljubav za ovu nedelju je vise nego povoljna kada ste vi u pitanju. Jedan lav je spreman na sve ne bi li vas pored sebe imao. Uzivajte u tome i znajte da su cuda moguca onome ko u njih  veruje. Dajte sve od sebe i sreca nece izostati.

 

 STRELAC

Danas ce biti dan kada ce cuda biti moguca u vasem zivotu. To je ono sto moramo reci. Samo nemojte odustajati od svojih zelja i dozvolite sebi da zivite bas onako kako vi  licno zelite.  Moguce je da ce doci do toga da dobijete neke jako lepe vesti. Mislite o tome.

 

 JARAC

Ovo ce biti dani kada su cuda moguca, i to je ono sto moramo da naglasimo. Moguce je da ce vas u toku ovog dana pozvati osoba iz proslosti. Istina je da vas ona  ponovo zeli u svojoj blizini ali je istina i to da ona  nije umela da vas ceni…Pazite kome dajete drugu sansu.

 

 VODOLIJA

Konacno dolaze dani kada cete shvatiti da se kolo srece okrece. Sada jako patite zbog ljubavi ali moze sve da se promeni mnogo brze nego sto mislite. Ako postoji neko do koga vam je stalo,cuvajte tu osobu. U svakoj vezi  postoje usponi i padovi,ali prava ljubav uvek na kraju pobedi.

 

RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Spreman je na sve zbog vas i u to nema nimalo sumnje. Ostanite ono sto jeste, i dajte mu do znanja sta je ono sto vam treba za srecu. On ce umeti da vam uzvrati na najlepsi nacin ako se potrudite da ga usrecite.

Stranice: 1 2