Ovnu krecu lepsi dani, Biku ponos na prvom mestu, a evo koga ceka sreca!

Ovnu krecu lepsi dani, Biku ponos na prvom mestu, a evo koga ceka sreca!

2023-07-22 0 By Admin

Ljubav u narednim danima… Istina o tome sta vas ocekuje kada je u pitanju bliska buducnost.

 

OVAN

Nema sumnje da vama krecu lepsi dani. Vi ste ih zasluzili.  Ona ste osoba koja je uvek pokusavala da se izbori za one koje voli, i u to nema nimalo sumnje. Sada dolaze dani kada ce neko vama na delu da dokaze snagu emocija.

 

BIK

Moramo biti iskreni. Osoba do koje vam je stalo je  neko ko oseca isto, i neko ko zasluzuje mnogo vise od toga sto mu dajete. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vam je problem vas ponos. Vi ni u kom slucaju niste  u pravu zato sto vam je vazniji glas razuma od glasa vaseg srca.

 

BLIZANCI

Mozemo da kazemo da cete konacno shvatiti ko je osoba koja je prava za vas. Dolaze dani kada ce mnoge vazne odluke biti donete. I nema nimalo sumnje da ste ovog puta u pravu sto ste svoje srce dali jednom raku. On je primer osobe koja ume da voli i koja vam nikada nece slomiti srce.

 

RAK

Samo ostanite ono sto jeste.  Vazno je da kazemo da ce ljubav  biti vama na prvom mestu i da je cinjenica da ste ovog puta svoje srce dali nekome ko ce znati i umeti da vas usreci. Imajte na umu da ta osoba zna sta hoce i da ce svim silama da se trudi  za vasu srecu. Vratite joj istom merom.

 

LAV

Konacno dolaze dani kada ce sreca biti uz vas. To je ono sto moramo da kazemo. Lepsi dani u najavi, i nema nimalo sumnje da ste ih vi  zasluzili. Ljubav vam je sada na prvom mestu jer vam je jedan rak izuzetno vazna.  Vratite mu istom merom i ne brinite se. Srece vam nece faliti.

 

DEVICA

Ljubav u narednim danima ce svakako biti nesto sa cim cete moci da se pohvalite. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da  je osoba do koje vam je stalo iskrena prema vama i da nema toga sto za vas ne bi uradila. Vazno je da kazemo da  treba da budete i vi takvi prema njoj jer je samo u tom slucaju sreca moguca.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2